My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Αυξάνονται οι πιστώσεις για ξύλα

Αυξάνονται σημαντικά για φέτος οι πιστώσεις για τη κάλυψη των ατομικών αναγκών σε ξύλα, των κατοίκων των παραδασόβιων περιοχών του νομού Κιλκίς.

Αυτό τονίστηκε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή στην Περιφερειακή Ενότητα, με πρωτοβουλία του υφυπουργού Γιώργου Γεωργαντά και με τη παρουσία του αντιπεριφερειάρχη  Ανδρέα Βεργίδη.

Χωρίς να γίνει συγκεκριμένη αναφορά στο ποσό που θα διατεθεί, ο παρών στη συνάντηση  Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης, Σάββας Ιωάννης, γνωστοποίησε ότι θα αυξηθούν για φέτος οι σχετικές πιστώσεις και θα καλυφθούν οι σχετικές ανάγκες.

Απ` τη πλευρά του, ο κ. Γεωργαντάς επεσήμανε την ανάγκη όλες οι συναρμόδιες υπηρεσίες να καταλήξουν οριστικά το αμέσως επόμενο διάστημα, στους τρόπους επίλυσης του μεγάλου αυτού ζητήματος που απασχολεί τους κατοίκους των ορεινών και ημιορεινών περιοχών του νομού.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης, ο επιθεωρητής Δασών κ. Κυριακίδης, ο διευθυντής Δασών Κιλκίς κ. Πολιτίδης και οι δασάρχες Κιλκίς και Γουμένισσας κ.κ. Βούρτσας και Τζάκος.

Σχολιάστε