My Twitter Feed

24 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ασχήμια από αφίσες σε Κιλκίς

Σε έγγραφη διαμαρτυρία προς το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς προέβη η ΤΕΧΝΗ Κιλκίς με θέμα “την άτακτη και ανεξέλεγκτη αφισοκόλληση που παρατηρείται στους πίνακες ανακοινώσεων της πόλης”.

afissesΣτην διαμαρτυρία αναφέρονται τα εξής:

“κ. Πρόεδρε (σ.σ. του Δημοτικού Συμβουλίου)

Η δημοτική αρχή, πριν λίγα χρόνια, τοποθέτησε σε διάφορα σημεία της πόλης μας πίνακες ανακοινώσεων για να αποφευχθεί η άτακτη αφισοκόλληση, που ζημιώνει αισθητικά την πόλη και δημιουργεί προϋποθέσεις ρύπανσης.

Δυστυχώς, η άτακτη αφισοκόλληση δεν έπαυσε. Στους πίνακες ανακοινώσεων δημιουργείται πολύ άσχημη εικόνα από την τοποθέτηση αφισών που καλύπτουν η μία την άλλη και από τις πολύ μεγάλες που τοποθετούνται πάνω στην ύαλο των πινάκων αυτών, καλύπτοντας όλες τις υποκείμενες.

Έτσι, πέραν της ασχήμιας που δημιουργείται, εμποδίζεται και η ενημέρωση  και προβολή των πρωτοβουλιών και δραστηριοτήτων των φορέων της πόλης και παράλληλα η δυνατότητα διακίνησης των ιδεών τους.

Η απόφαση λήψης μέτρων ανήκει σε εσάς. Εάν δε, επιτευχθεί η περιστολή της άτακτης και ανεξέλεγκτης αφισοκόλλησης, είμαστε πέραν από βέβαιοι ότι το Κιλκίς θα αναβαθμιστεί τα μέγιστα αισθητικά και παράλληλα θα περάσει το μήνυμα της αναγκαιότητας του αλληλοσεβασμού στους πολίτες και στους φορείς της μικρής μας πόλης.”

Σχολιάστε