My Twitter Feed

19 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Η επίσκεψη Κουντουρά στο νομό μας -

Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΔΣΚ: Ικανοποίηση για Ν/Σ Φλωρίδη -

Σάββατο, 16 Μαρτίου, 2024

Διεθνείς αγώνες ποδηλασίας στο Κιλκίς -

Παρασκευή, 15 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Μήνυση για τον αξονικό -

Παρασκευή, 15 Μαρτίου, 2024

Ποιους είδε η Συρεγγέλα στο νομό -

Πέμπτη, 14 Μαρτίου, 2024

Επίσκεψη Κουντουρά στο ν. Κιλκίς -

Πέμπτη, 14 Μαρτίου, 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Ποιοι εκλέχτηκαν στη ΝΕ -

Δευτέρα, 11 Μαρτίου, 2024

Cargo αεροδρόμιο στη Ν. Καβάλα; -

Σάββατο, 9 Μαρτίου, 2024

Κ. Αρβανίτης: Εμείς θα νικήσουμε

(Βίντεο) Στην πρώτη ημέρα της διήμερης περιοδείας του στο Νομό Κιλκίς, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είχε μια ζωηρή και ενδιαφέρουσα συζήτηση, όπως κι ο ίδιος τη χαρακτήρισε, στο Επιμελητήριο Κιλκίς με μαθητές και μαθήτριες του 1ου Γενικού Λυκείου, το οποίο συμμετέχει στο Πρόγραμμα «Σχολεία Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα».

Ο κ. Αρβανίτης αλλά και η βουλεύτρια Ειρήνη Αγαθοπούλου που τον συνόδευε, αναφέρθηκαν στις ανισότητες που βιώνουν οι έφηβοι, για το τι προτείνει η Ευρώπη σε θέματα εκπαίδευσης, αλλά και για τις αγωνίες για το μέλλον τους, κυρίως όσον αφορά το δικαίωμα στη στέγαση, στην εργασία και την τήρηση των εργασιακών δικαιωμάτων.

Στη συνέχεια, μαζί και με τον συντονιστή της Ν.Ε. Κιλκις του κόμματος Τάσο Κεσίδη, έγινε ξενάγηση από την προϊσταμένη Εφορείας Αρχαιοτητων Κιλκίς, Γεωργία Στρατούλη, στον αρχαιολογικό χώρο Παλατιανού.

“Venceremos”!

Το απόγευμα έγινε συνάντηση με εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ, κατά τη διάρκεια της οποίας ο κ. Αρβανίτης αναφέρθηκε στο μέλλον των μέσων σε σχέση με τις καινούργιες δυνατότητες που προσφέρει μια καλπάζουσα τεχνολογία, ενώ προσφέρθηκε να συμβάλει σε επαφές των τοπικών ΜΜΕ με σχετικούς ευρωπαϊκούς θεσμούς που μπορούν να βοηθήσουν στην ανάπτυξή τους.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο ευρωβουλευτής εξέφρασε τη βεβαιότητα για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις επερχόμενες εκλογές. “Εμείς θα νικήσουμε, εμείς θα είμαστε η επόμενη κυβέρνηση”, είπε με απόλυτη βεβαιότητα!

Στη πίτα της ΝΕ

Επόμενη στάση το βράδι ήταν η ανοιχτή εκδήλωση του κόμματος στο Λόφο, όπου έγινε και η κοπή της πίτας της Νομαρχιακής.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης συζητήθηκε η ανάγκη αλλαγής του παραγωγικού μοντέλου σε σχέση και με τις δυνατότητες που μπορούν να δώσουν τα ευρωπαϊκά εργαλεία ώστε να υπάρξει προοπτική ανάπτυξης στις τοπικές κοινωνίες.

Ο κ. Αρβανίτης στάθηκε ιδιαίτερα στην ανάγκη να συναντηθούν όλες οι προοδευτικές δυνάμεις και να δημιουργηθούν δημοκρατικές συμμαχίες, στην ανάγκη για ίσες ευκαιρίες και για “Δικαιοσύνή Παντού”, όπως είναι και το κεντρικό σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

Δείτε βίντεο της GnomiWebTV από τη συνάντηση με τους μαθητές:

Σχολιάστε