My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Από σήμερα (ξανα)κερνάμε Κιλκίς

kername-kilkis1Η μεγάλη γιορτή γαστρονομίας του νομού Κιλκίς ξεκινά σήμερα Πέμπτη 25 Ιουνίου με τις καλύτερες προϋποθέσεις από κάθε άλλη χρονιά, αφού το ενδιαφέρον για συμμετοχή επαγγελματιών και κόσμου είναι τεράστιο.

Το Φεστιβάλ Γαστρονομίας «ΚΕΡΝΑΜΕ ΚΙΛΚΙΣ» διοργανώνεται για 3η συνεχόμενη χρονιά φέτος, στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης, και θα διαρκέσει μέχρι την ερχόμενη Κυριακή 28 Ιουνίου.

Τα επίσημα εγκαίνια του Φεστιβάλ, που διοργανώνουν το Επιμελητήριο Κιλκίς, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και οι δήμοι Κιλκίς-Παιονίας, υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, θα πραγματοποιηθούν αύριο Παρασκευή 26 Ιουνίου, στις 19:30.

Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του, το ΕΒΕ Κιλκίς:

«Στόχος του επιτυχημένου θεσμού ανάδειξης του σύγχρονου γαστρονομικού γίγνεσθαι αλλά και της ιδιαίτερης τοπικής ταυτότητας είναι να αποτελέσει για παραγωγούς, επιχειρηματίες, επισκέπτες – καταναλωτές, chefs, δημοσιογράφους και φορείς, μια μοναδική και γόνιμη εμπειρία συνάντησης και γνωριμίας, με πρωτότυπο και ελκυστικό τρόπο, λειτουργώντας αμοιβαία επωφελώς τόσο για τους εκθέτες όσο και τους επισκέπτες.

Το Φεστιβάλ χαρακτηρίζεται από τον ανοιχτό και πολυσυλλεκτικό χαρακτήρα του και τις ποικίλες και πρωτότυπες παράλληλες εκδηλώσεις που αναμένεται να προσελκύσουν και πάλι το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών με επιδείξεις μαγειρικής, γευσιγνωσίες, σεμινάρια, ημερίδες, εργαστήρια – παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους, πολιτιστικές εκδηλώσεις».

Σχολιάστε