My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Αποσύρθηκε κι ο Αντ. Ναλμπάντης

Μετά τους Β. Μπαλάσκα και Γ. Συμπιλίδη ένας ακόμα κατ` αρχάς ενδιαφερόμενος για υποψηφιότητα δημάρχου Κιλκίς απ` το χώρο της λεγόμενης κεντροδεξιάς αποσύρθηκε. Ο λόγος, για τον Αντώνη Ναλμπάντη, που με σημερινή του (Παρασκευή) δήλωση ανκοίνωσε ότι σταμάτησε τις “διεργασίες διερεύνησης δημιουργίας συνδυασμού”.

dimarxeio-kilkisΑπ` τη δήλωση τεκμαίρεται ότι του ασκήθηκαν πιέσεις απ` το χώρο της ΝΔ (κατονομάζεται ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κιλκίς κ. Πέτρογλου) προκειμένου να υπάρξει ενιαία έκφρασή του στις εκλογές για το Δήμο Κιλκίς.

Η δήλωση του κ. Ναλμπάντη έχει ως εξής:

“Μετά από ώριμη σκέψη,  ανακοινώνω ότι σταματάω τις διεργασίες διερεύνησης δημιουργίας συνδυασμού για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

Στην απόφαση αυτή κατέληξα όχι από φοβικότητα να τεθώ στην κρίση των συμπολιτών μου (άλλωστε η μέχρι τώρα πορεία μου αποδεικνύει το αντίθετο), αλλά από διάθεση συναίνεσης και ομόνοιας ώστε να εκπροσωπηθεί ο κεντροδεξιός χώρος από μία υποψηφιότητα και να μην κατακερματιστεί.

Καταλυτικό ρόλο στην απόφασή μου αυτή, έπαιξαν  οι φιλότιμες εκκλήσεις για ενότητα προς πάσα κατεύθυνση  του Προέδρου της ΝΟΔΕ/ΝΔ Κιλκίς κ. Τριαντάφυλλου Πέτρογλου  .

Ήμουν, είμαι και θα είμαι παρών σε κάθε εκλογική αναμέτρηση όχι για να διχάσω αλλά για να υπηρετήσω τόσο τους συμπολίτες μου αλλά και την παράταξη την οποία τιμώ.”

Σχολιάστε