My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Κιλκίς: Απολυμάνσεις στα σχολεία

Με απόφαση της Δημοτικής Αρχής Κιλκίς ξεκινούν από σήμερα Τρίτη 10 Μαρτίου απολυμάνσεις στα σχολεία στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης κατά του κορωνοϊού.

Οι απολυμάνσεις – καθαρισμοί θα γίνουν τις απογευματινές ώρες από εξειδικευμένο συνεργείο ώστε να μη διαταραχθεί η εκπαιδευτική κανονικότητα και να μη χαθούν διδακτικές ώρες.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, οι μικροβιοκτονίες θα γίνουν πρώτα σε δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία, κατόπιν σε γυμνάσια και λύκεια της πόλης του Κιλκίς και θα ολοκληρωθούν έως τα τέλη της εβδομάδας, ενώ στις αρχές της επομένης θα ακολουθήσουν απολυμάνσεις σε όλα τα σχολεία της περιφέρειας του δήμου.

Ο δήμος παράλληλα προχωρά ταχέως σε απευθείας ανάθεση για την προμήθεια ικανών ποσοτήτων αντισηπτικών που θα διατεθούν σε όλα τα σχολεία. Αντισηπτικά αλλά και μάσκες είχαν διανεμηθεί στα σχολικά διδακτήρια για τη γρίπη, για προληπτικούς ,επίσης, λόγους.

“Η Δημοτική Αρχή θωρακίζει με τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής τα σχολεία, παρά το γεγονός ότι δεν συντρέχει κανένας απολύτως λόγος ανησυχίας, έχοντας διαρκή επικοινωνία με την ΚΕΔΕ και όλες τις αρμόδιες αρχές”, τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

Επίσης, για προληπτικούς λόγους αποφασίστηκε προσωρινά και η αναστολή της λειτουργίας του ΚΑΠΗ Δήμου Κιλκίς, με βάση και τη σχετική απόφαση της κυβέρνησης, καθώς οι ηλικιωμένοι ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού.

Σχολιάστε