My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Αποκατάσταση τρία χρόνια μετά!

Οι πλημμύρες συνέβησαν πριν τρία ακριβώς χρόνια αλλά οι ζημιές που προκάλεσαν στον δρόμο Γρίβας – Καστανερής αποκαταστάθηκαν μόλις τώρα!

Πράγματι, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αντιπεριφέρειας Κιλκίς, σε πλήρη αποκατάσταση των ζημιών και προβλημάτων στην περιοχή Γρίβας –Καστανερής από τις πλημμύρες της 10ης και 11ης Οκτωβρίου του 2015, προχώρησε το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Κιλκίς προτού αρχίσει η φετινή αντιπλημμυρική περίοδος.

Οι έντονες βροχοπτώσεις εκείνης της περιόδου οδήγησαν σε κατολισθήσεις, με αποτέλεσμα η επαρχιακή οδός Γρίβας-Καστανερής να υποστεί σημαντικές φθορές με πτώσεις πρανών, καθιζήσεις και κατολισθήσεις.

Οι παρεμβάσεις που έλαβαν χώρα αφορούν μεταξύ άλλων σε αποκατάσταση οδοστρώματος μέσω μικροπασσάλων, κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης, επανακατασκευή του κατεστραμμένου σωληνωτού.

Εκτός από τον δρόμο Γρίβας – Καστανερής, έχουν ήδη εγκριθεί παρεμβάσεις σε τμήματα του οδικού δικτύου στην ευρύτερη περιοχή της Γουμένισσας, όπου προκλήθηκαν ζημιές από μεταγενέστερες πλημμύρες.

Σχολιάστε