My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Απέχει από διαδικασίες του ΕΒΕ

Την διαφωνία του με την απόφαση του Π. Τονικίδη να παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου του Επιμελητηρίου Κιλκίς, εκφράζει ο υποψήφιος δήμαρχος Παιονίας και α` αντιπρόεδρος του ΕΒΕ, Κ. Σιωνίδης.

Ωστόσο, στη σχετική δήλωσή του ο κ. Σιωνίδης τονίζει ότι σέβεται την απόφαση και γνωστοποιεί ότι θα απέχει από τις διαδικασίες που δρομολόγησε η παραίτηση.

Η δήλωση Σιωνίδη:

“Αγαπητοί συνάδελφοι ,

Σέβομαι την απόφαση του Παύλου Τονικίδη να παραιτηθεί από την θέση του προέδρου και να παραμείνει μέλος του Δ.Σ. του επιμελητηρίου Κιλκίς αλλά δεν συμφωνώ με αυτήν.

Θεωρώ ότι μεσούσης της προεκλογικής περιόδου των δημοτικών εκλογών η απόφαση είναι βιαστική και δεν εξυπηρετεί τον θεσμό.

Επειδή παρακολουθώ τις δύο τελευταίες μέρες μια φημολογία και κάποια σενάρια που με αναφέρουν, αλλά δεν με εκφράζουν, με την παρούσα επιστολή επιθυμώ να δημοσιοποιήσω την θέση μου στο θέμα αυτό.

Όταν το καλοκαίρι του 2017 μου προτάθηκε να ηγηθώ ψηφοδελτίου στις εκλογές του επιμελητηρίου Κιλκίς που θα πραγματοποιούντο τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους , έκανα γνωστό σε όλους ότι θα ασχοληθώ με το επιμελητήριο επειδή με ενδιαφέρει ο θεσμός και το θεωρώ κυρίαρχο συλλογικό όργανο αλλά δεν θα ηγηθώ ψηφοδελτίου διότι θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος στον δήμο Παιονίας στις εκλογές του 2019.

Η θέση μου αυτή δεν έχει αλλάξει μέχρι σήμερα , τη στιγμή μάλιστα που σε λιγότερο από δύο μήνες έχουμε δημοτικές εκλογές.

Όπως προανέφερα λοιπόν, σέβομαι την απόφαση του κ. Τονικίδη αλλά θα απέχω από τις διαδικασίες που απορρέουν της παραίτησης του.”

Σχολιάστε