My Twitter Feed

24 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Η παλιά δίπλα στη νέα διοίκηση

Η απερχομένη διοίκηση του Α.Ο.Κιλκισιακος χαιρετίζει και εύχεται κάθε επιτυχία στην νέα διοίκηση της ομάδας και δηλώνει ότι θα σταθει διπλά της σε κάθε προσπάθεια της. Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρονται και τα εξής:

Με  τρία χρόνια παρουσίας  στην διοίκηση  ευχαριστούμε τους φιλάθλους τους τοπικους παραγοντες τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές  που στηριξαν συμπαρασταθήκαν και  εργασθήκαν για την ομάδα.

Αισθανόμαστε  επίσης την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρα τον προπονητή της ομάδας Μιχάλη Αναστασίαδη  ο οποίος σε μια δύσκολη βαθμολογικά θέση, προσφέρθηκε και μάλιστα ανιδιοτελώς, να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας γιατί πίστεψε στους νέους ηλικιακά ποδοσφαιριστές και με πολύ και σοβαρή δουλειά κατάφερε να δικαιώσει όσους οραματισθήκαν ένα Κιλκισιακο αποτελουμενο από ποδοσφαιριστες  με κυρίαρχο το στοιχειό της εντοπιοτητας το μικρό της ηλικίας αλλά και το περίσσιο ταλέντο τους.

Για όλους όσους συμμετείχαμε  στο διοικητικό συμβούλιο θεωρούμε ότι ήταν πολύ μεγάλη  η τιμή, που μας δόθηκε η δυνατοτητα να υπηρετήσουμε, με τα οποια λαθη μας, την ιστορική ομάδα της πόλης μας την ομαδα της καρδια μας.

Θα θέλαμε λοιπόν και πάλι να τους ευχαριστήσουμε όλους  και να ζητησουμε από τους φιλαθλους της ομαδας να αγκαλιασουν την προσπαθεια που γινεται από το νέο Δ.Σ.  για εναν Κιλκισιακο με μελλον  και με επιτυχιες.”

 

Σχολιάστε