My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

ΑΝ.ΕΛ.: Κλοπές καθημερινά στο νομό Κιλκίς

“Έχουμε φτάσει σε σημείο να έχουμε καθημερινά κρούσματα κλοπών αγροτικού εξοπλισμού” στο νομό μας, λέει σε ανακοίνωσή της η Συντονιστική Επιτροπή Κιλκίς των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αναφερόμενη στη μετακίνηση αστυνομικών του Κιλκίς στον Έβρο, και μ` αφορμή σχετικές ερωτήσεις που κατέθεσαν στη Βουλή βουλευτές του κόμματος.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Αφύλακτα αφήνει ουσιαστικά τα σύνορά μας στο Ν. Κιλκίς ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη. Με την απόσπαση των 1900 περίπου συνοριοφυλάκων από όλη την Ελλάδα προς τον Έβρο, έχει αποδυναμώσει κατά 240 άτομα τη δύναμη αστυνόμευσης στο Ν. Κιλκίς.

Ελπίζαμε ότι έγκαιρα θα αντιληφθεί το Υπουργείο το κενό που άφησε στο Ν. Κιλκίς λόγω του “επείγοντος” της κατάστασης, όμως αυτό δεν έγινε. Δυστυχώς δεν υπάρχει ακόμη καμία διορθωτική ενέργεια για το Ν. Κιλκίς, έχουν αποδυναμωθεί οι συνοριακοί σταθμοί κι έχουμε φτάσει σε σημείο να έχουμε καθημερινά κρούσματα κλοπών αγροτικού εξοπλισμού, όπως καταγγέλλει ο Κ. Σταυρόπουλος από τον Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Αγροτικής Ανάπτυξης, από απρόσκλητους “επισκέπτες” στα χωράφια των συνοριακών οικισμών μας.
Σε σχετική ερώτηση του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων κου Β. Καπερνάρου και υπεύθυνου του  Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, ο Υπουργός δεν δίνει καμία ουσιαστική απάντηση στους Κιλκισιώτες, επιδεικνύει μάλλον πλήρη άγνοια για τις απαιτήσεις των βόρειων συνόρων μας ή απλά μας κοροϊδεύει όταν λέει ότι “…ενισχύθηκαν οι αστυνομικές Υπηρεσίες των  συνοριακών Περιφερειακών Ενοτήτων…”.
Ευχόμαστε ότι με την απάντησή του στη δεύτερη ερώτηση των Ανεξάρτητων Ελλήνων, που κατάθεσε στη Βουλή η Βουλευτής Κοζάνης κα Ραχήλ Μακρή, εστιάζοντας περισσότερο στο πρόβλημα των βόρειων συνόρων μας, ο κος Υπουργός να ανακοινώσει και μέτρα επίλυσης του προβλήματος.”
Σχολιάστε