My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Αν. γραμματέας Τομέα του ΚΙΝΑΛ

Αναπληρωτής γραμματέας στον Τομέα Ενέργειας του Κινήματος Αλλαγής ορίστηκε ο Γιώργος Αναστασιάδης με απόφαση της προέδρου Φώφης Γεννηματά. 

Σύμφωνα με τον υποψήφιο βουλευτή Κιλκίς του ΚΙΝΑΛ στις τελευταίες εκλογές, ο Τομέας Ενέργειας του Κινήματος είναι “ιδιαίτερα νευραλγικής σημασίας εφόσον καλείται να διαμορφώσει την πολιτική του Κινήματος Αλλαγής για τα μεγάλα ενεργειακά ζητήματα της χώρας που αφορούν στην γεωστρατηγική των δικτύων, στην ενεργειακή μετάβαση, στην ενεργειακή ασφάλεια, στις νέες υποδομές ενέργειας, στην έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων, στο νέο θεσμικό πλαίσιο για την ενέργεια καθώς και στην διείσδυση των ΑΠΕ”.

Ο Γιώργος Αναστασιάδης, ο οποίος υπήρξε μέχρι σήμερα μέλος του Τομέα Ενέργειας, έχει πλούσια επαγγελματική και πολιτική εμπειρία, ενώ υπήρξε επί σειρά ετών εκλεγμένο μέλος της Διοίκησης του ΤΕΕ Κεντρικής Μακεδονίας όπου μεταξύ των άλλων ασχολήθηκε έντονα με όλο το φάσμα των ενεργειακών ζητημάτων.

Ο Τομέας Ενέργειας απαρτίζεται από πλειάδα αξιόλογων στελεχών από όλη την Ελλάδα με ιδιαίτερη γνώση επί των ενεργειακών θεμάτων ενώ Γραμματέας του Τομέα παραμένει ο καθηγητής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Χάρης Δούκας.

Σχολιάστε