My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Αντί ΠΑΘΕ φτιάχνουν τη παλιά ΕΟ!

Χρόνια τώρα ο νομός Κιλκίς διεκδικεί την μετατροπή του τμήματος της ΠΑΘΕ που τον διασχίζει, σε έναν σύγχρονο αυτοκινητόδρομο με τις προδιαγραφές που ισχύουν στο υπόλοιπο μήκος της.

Αντ` αυτού, έχουμε την περιφέρεια να υπογράφει στις 7 Οκτωβρίου σύμβαση για συντήρηση της παλιάς εθνικής οδού, όρια Ν. Θεσσαλονίκης – Πολύκαστρο – Εύζωνοι, με αρχικό προϋπολογισμό 1,4 εκατ. ευρώ, χρηματοδοτούμενο από πιστώσεις του Προγράμματος Επενδυτικών Δαπανών της ΠΕ Κιλκίς!

 Το έργο αποσκοπεί στη συντήρηση και αποκατάσταση, καθώς και διαγράμμιση των τμημάτων που θα συντηρηθούν, τμημάτων επιφάνειας του οδοστρώματος στο τμήμα Μικρόδασος – Εύζωνοι, αλλά και μικρότερης έκτασης επείγουσες παρεμβάσεις.

Σε σχετική ανακοίνωσή της, η ΠΕ Κιλκίς σημειώνει ότι «ο οδικός άξονας επί του οποίου πρόκειται να γίνουν παρεμβάσεις συντήρησης, δέχεται μεγάλο όγκο οχημάτων τόσο εξαιτίας της αυξημένης τουριστικής κίνησης κατά τη θερινή περίοδο, καθώς οδηγεί σε πύλη εισόδου της Χώρας, όσο και εξαιτίας του ότι αποτελεί εναλλακτική διαδρομή έναντι της ΠΑΘΕ επί της οποίας λειτουργούν τα διόδια των Ευζώνων. Ως εκ τούτου οι εργασίες αυτές αφενός είναι απαραίτητες για την ασφάλεια της οδικής κυκλοφορίας και  αφετέρου θα βελτιώσουν την υφισταμένη κατάσταση του οδοστρώματος σε όποια τμήματα του οδικού δικτύου γίνουν, μέχρις εξαντλήσεως των διατιθέμενων πιστώσεων».

Σχολιάστε