My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Αντίο νύχτες μαγικές κι ονειρεμένες!

Το καλοκαίρι έφυγε (ημερολογιακά, βέβαια) και οι εικόνες στον θερινό δημοτικό κινηματογράφο Κιλκίς “Δημήτρης Ζωηρός” έσβησαν, γι` αυτό και οι φετινοί διοργανωτές των προβολών (εκτός από τον δήμο συμμετείχε και η Τέχνη) εξέδωσαν την ακόλουθη ευχαριστήρια ανακοίνωση: 

Ο Δήμος Κιλκίς, η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και η Μακεδονική Καλλιτεχνική Εταιρία ΤΕΧΝΗ Κιλκίς σας ευχαριστούν πολύ για την απίστευτη αγάπη και πλαισίωση των προβολών του θερινού κινηματογράφου. Η συνεργασία των φορέων απέδωσε δημιουργικούς καρπούς και κράτησε ζωντανό τον θερινό κινηματογραφικό πνεύμονα της πόλης.

Περάσαμε πανέμορφες καλοκαιρινές βραδιές με υπέροχες ταινίες σε ένα περιβάλλον που ξεχωρίζει ανάμεσα από όλα τα θερινά σινεμά της Ελλάδας. Κερδίσαμε το δικαίωμα να ονειρευόμαστε και να ταξιδεύουμε σε άλλες κουλτούρες, άλλες εποχές, άλλες στάσεις ζωής, άλλες προσεγγίσεις της τέχνης.

Από τις 9 Ιουλίου έως και τις 29 Αυγούστου 2019 το θερινό σινεμαδάκι μας αποτέλεσε την σημαντικότερη ίσως νυχτερινή καλοκαιρινή διασκέδαση των Κιλκισιωτών και όχι μόνο. Γέμισε από θετικούς ανθρώπους, παιδικά χαμόγελα, κουβεντούλες και πηγαδάκια για τις ταινίες, για την αφόρητη ζέστη της μέρας, για τη δροσιά του χώρου, σχόλια κοινωνικά και πολιτικά, όλα ζυμώνονταν στο ραντεβού των προβολών.

Η μαγεία του, τα αρώματα της νύχτας, τα φαναράκια, οι βασιλικοί, τα ποπκόρν μα πάνω από όλα το καλό σινεμά θα είναι οι μνήμες που θα κρατήσουμε φυλαγμένες για τα κρύα βράδια του χειμώνα.

Δίνουμε ραντεβού για το καλοκαίρι του 2020 !!!!”

Σχολιάστε