My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Ανοιχτές διαδικασίες για υποψήφιους

tsionkis“Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι το ΠΑΣΟΚ θα έφτανε στο σημείο να εξυπηρετεί τα συμφέροντα του κεφαλαίου και να μετατραπεί σε κόμμα των ολίγων στελεχών του”, είπε ο Στέφανος Τσιόνγκης σε χθεσινή (Δευτέρα) συνέντευξή του, στο ΡΑΔΙΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ 102,8.

Ως γνωστόν, ο κ. Τσιόνγκης ως μέλος του ΠΑΣΟΚ ανήκε στην Αριστερή Πρωτοβουλία. Είπε, όμως, ότι εντάχθηκε πλέον στον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν διαφωνεί μεν σε πολλά με την ΑΠ, δεν συμφωνεί όμως με το γεγονός ότι αυτή παραμένει στο ΠΑΣΟΚ.

Ο υποψήφιος στις προηγούμενες εκλογές δήμαρχος Παιονίας είπε ότι το ενδιαφέρον του για τα κοινά του δήμου δεν μειώνεται αλλά πρόσθεσε ότι η προσχώρησή του στον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει σχέση με τις επόμενες δημοτικές εκλογές. Κι όσο για την ανάδειξη των υποψηφίων που θα στηρίξει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τάχθηκε υπέρ των ανοιχτών δημοκρατικών διαδικασιών με συμμετοχή όλων των πολιτών, η απόφαση των οποίων να είναι δεσμευτική για την κεντρική διοίκηση του κόμματος.

“Δεν μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να κάνει ότι και το ΠΑΣΟΚ, το οποίο για παράδειγμα έχρισε υποψήφιο στον Δήμο Παιονίας τον κ. Δραγανίδη, τη στιγμή που όλες οι οργανώσεις πρότειναν εμένα”, είπε.

 

Σχολιάστε