My Twitter Feed

18 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Βολές κατά ΔΣ Εργαζομένων

Για “συντεχνιακή νοοτροπία και στασιμότητα” κατηγορεί το ΔΣ των εργαζομένων του Νοσοκομείου Κιλκίς, ο διοικητής του Ιδρύματος Γ. Ανδρίτσος, αναφέροντας σε απαντητική ανακοίνωσή του, τα εξής:

“Σε απάντηση της από 20-09-2020 «καταγγελίας» του Δ.Σ. των εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς περί «καθαιρέσεων Προϊσταμένων ενόψει εκλογών» σας γνωρίζουμε τα εξής,

Ως Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας για τη φρασεολογία που χρησιμοποιήθηκε, τον καταγγελτικό και καταδικαστικό οίστρο κάποιων, εν είδει Ιεράς Εξέτασης.

Με την παρούσα απαντούμε στις μομφές που εκτοξεύονται ότι ο Διοικητής του Νοσοκομείου, ενεργώντας μέσα στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του, όπως αυτά διαγράφονται από το άρθ. 7 παρ. 8 Ν. 3329/2005, προέβη στην επιλογή των προσώπων που κρίθηκαν καταλληλότερα για την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου, χωρίς μικροπολιτικές σκοπιμότητες και με αποκλειστικό γνώμονα την παροχή βέλτιστων υπηρεσιών υγείας στους πολίτες του Κιλκίς.

Ο συσχετισμός της μετακίνησης προσώπων και της ανάθεσης καθηκόντων με τις εκλογές για την ανάδειξη εκπροσώπου των εργαζομένων στο Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου και με την πανδημία του κορωνοϊού κρίνεται τουλάχιστον ως άστοχος και ατυχής.

 Αντιθέτως, η πανδημία είναι αυτή που επιτάσσει σήμερα περισσότερο από ποτέ την ανάγκη προσαρμοστικότητας στις τρέχουσες συνθήκες, τη μετακίνηση και απόκτηση νέων δεξιοτήτων και την προσφορά και εκπαίδευση σε νέες θέσεις και νέα καθήκοντα.

Στην υγεία κανένας δεν περισσεύει και κανένας δεν είναι καλύτερος από τον άλλον. Κάθε ένας, όμως, πρέπει να αποκτά νέες γνώσεις, να μπορεί να ανταποκρίνεται σε διαφορετικές θέσεις, να προσφέρει τις γνώσεις του σε άλλους για να γίνεται καλύτερος ο ίδιος και να προσφέρει στο σύνολο, ώστε να αλληλοσυμπληρωνόμαστε.

Κατανοούμε ότι οι μετακινήσεις αυτές προκαλούν αναταράξεις σε πρόσωπα και καταστάσεις, καθώς κάποιοι χάνουν τη βολή τους και τις συνήθειές τους, όμως σκοπός μας και έργο μας δεν είναι η διατήρηση της καθεστηκυίας τάξης, ούτε η συνδικαλιστική εκμετάλλευση και η συνδιοίκηση του Νοσοκομείου, αλλά η δημιουργία ενός σύγχρονου, οργανωμένου και κατάλληλα επανδρωμένου με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό Νοσοκομείου, ικανού να ανταπεξέλθει στις ανάγκες των πολιτών του Κιλκίς, ανεξαρτήτως των βολών που δεχόμεθα, από όποια κατεύθυνση και αν στοχεύουν.”

Σχολιάστε