My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Αναστολή λειτουργίας τμημάτων

Την αναστολή της λειτουργίας των τμημάτων καλλιτεχνικής παιδείας της, αποφάσισε η Τέχνη Κιλκίς για μια εβδομάδα (από 9 έως 15 Μαρτίου), λόγω του κορονοϊού.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μ.Κ.Ε. ΤΕΧΝΗ Κιλκίς, με αίσθημα ευθύνης για όλους τους εκπαιδευόμενους, εκπαιδευτές, εθελοντές, μέλη και φίλους της και στο μέτρο που καθημερινά εντατικοποιούνται τα προληπτικά μέτρα λόγω των πολλαπλών κρουσμάτων κορωνοιού, αποφάσισε να αναστείλει τη λειτουργία των τμημάτων καλλιτεχνικής παιδείας της για το διάστημα από 9 έως 15 Μαρτίου 2020.

Η απόφαση αυτή λήφθηκε γιατί πεποίθηση της διοίκησης του συλλόγου είναι ότι η διασφάλιση της δημόσιας υγείας, από το μετερίζι του καθενός αποτελεί μείζονα υποχρέωση καθώς και ατομική ευθύνη του καθενός μας.

Άλλωστε είναι πρόσφατες οι δηλώσεις του καθηγητή παθολογίας, κ. Τσιόδρα “Είναι απίθανο ο κορωνοϊός να μην προκαλέσει επιδημία και στην Ελλάδα”.

Επειδή λοιπόν ”συνετῶν μὲν ἀνδρῶν, πρὶν γενέσθαι τὰ δυσχερῆ, προνοῆσαι ὅπως μὴ γένηται· ἀνδρείων δέ, γενόμενα εὖ θέσθαι” όπως έλεγε και ο αρχαίος σοφός, θα επαναξιολογήσουμε στις 16 του Μάρτη τα δεδομένα σεβόμενοι τις οδηγίες των αρμοδίων.”

Σχολιάστε