My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Αναστολή λειτουργίας της Τέχνης

Από τη Τέχνη Κιλκίς εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

“Συναντηθήκαμε τον Σεπτέμβριο του 2020 μετά από ένα δύσκολο χειμώνα και μια πρωτόγνωρη επιδημιολογική συγκυρία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μ.Κ.Ε.ΤΕΧΝΗ Κιλκίς έλαβε όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και τήρησε τα πρωτόκολλα ασφαλούς λειτουργίας τη στιγμή που μέλη, φίλοι και φίλες της Τέχνης αγκάλιαζαν τις δράσεις και τα εργαστήρια της. Αυτό το λίγο διάστημα που συνυπάρξαμε αποδείξαμε πως όταν θέλουμε μπορούμε. Όταν προσέχουμε καταφέρνουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των καιρών, παραμένοντας ασφαλείς.

Ήταν πολύ όμορφη αυτή η επαφή μας, ήρθε να καλύψει το χαμένο χρόνο από την πανδημία, μας έδωσε δύναμη, με γέμισε όνειρα, χαρά, αισιοδοξία. Είχε το ελληνικόν “ομόθυμον” που αγαλλιάζει τις ψυχές και τις ηρεμεί, είχε τη γλύκα της άμεσης ματιάς και την ωραιότητα του αγγίγματος.

Τώρα ήρθε πάλι η ώρα να επιδείξουμε κοινωνική ευθύνη και να παλέψουμε για την ατομική μας ασφάλεια και την προστασία των συνανθρώπων μας. Είναι η ώρα που καλούμαστε ως συνειδητοί πολίτες να μειώσουμε για λίγο καιρό τον κύκλο των επαφών μας ώστε καταφέρουμε να ξαναβρεθούμε, να αγκαλιαστούμε και να αλληλεπιδράσουμε.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μ.Κ.Ε.ΤΕΧΝΗ Κιλκίς σε εφαρμογή των νέων οδηγιών του Υπουργείου Υγείας και ΕΟΔΥ, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους εκπαιδευόμενους, εκπαιδευτές, μέλη και φίλους της, αναστέλλει τη λειτουργία των τμημάτων καλλιτεχνικής παιδείας έως το τέλος του Νοέμβρη 2020. Θα είμαστε μαζί διαδικτυακά, θα μοιραζόμαστε καλλιτεχνικές σκέψεις, προτάσεις, ιδέες, δεν θα χαθούμε.

Μέχρι τότε, ας φροντίζουμε τον εαυτό μας, ας σεβόμαστε τους συνανθρώπους μας κι ας θυμόμαστε ότι πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι.

Καλή αντάμωση!”

Σχολιάστε