My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Ανακατασκευή του Σταδίου Κιλκίς

Ξεκίνησε αυτή την εβδομάδα η ανακατασκευή του ανοιχτού δημοτικού σταδίου Κιλκίς, με πρώτη ενέργεια την αποξήλωση του φθαρμένου συνθετικού τάπητα, μήκους 7.680 τ.μ.

Στο χώρο πραγματοποίησε θεώρηση ο δήμαρχος Δημήτρης Κυριακίδης συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Ανέστη Πογέλη και ενημερώθηκε από τον ανάδοχο εργολάβο για τεχνικές λεπτομέρειες των εργασιών.

“Με την αντικατάσταση του ταρτάν βάζουμε τις βάσεις ώστε να δημιουργηθεί ένας ανανεωμένος αγωνιστικός χώρος που θα αξιοποιηθεί από τους αθλητικούς συλλόγους και από τους πολίτες. Νέες υποδομές στο ανοιχτό γήπεδο Κιλκίς στηρίζουν την οργανωμένη άθληση αλλά και το σχεδιασμό μας για τη φιλοξενία μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων στο μέλλον”, δήλωσε ο δήμαρχος.

Σύμφωνα με το διάγραμμα των εργασιών θα ακολουθήσουν αποξέσεις, επιστρώσεις, γραμμογράφηση καθώς και ειδικές κατασκευές.

Ειδικότερα προβλέπονται:

-απόξεση της υφιστάμενης ασφαλτικής υπόβασης

-ασφαλτική συγκολλητική επάλειψη της επιφάνειας

-επίστρωση ασφαλτικής στρώσης κυκλοφορίας με χρήση κοινής ασφάλτου

-επίστρωση αγωνιστικών επιφανειών στίβου (διαδρομές στίβου, εσωτερικές περιοχές διεξαγωγής αγωνισμάτων στίβου, διάδρομοι αλμάτων μήκους και επί κοντώ, περιμετρικοί διάδρομοι ασφαλείας και περιοχές κίνησης αθλητών).

Τέλος, ως προς τις ειδικές κατασκευές θα αντικατασταθούν με νέους τέσσερις από τους έξι βατήρες αλμάτων μήκους και θα καταργηθούν τέσσερις από τις οκτώ βαλβίδες άλματος επί κοντώ. Υπάρχει τέλος, πρόβλεψη για την αντικατάσταση των εναπομεινασών βαλβίδων σε θέσεις κοντά στις υφιστάμενες σύμφωνα με τις προδιαγραφές της IAAF.

Το έργο ανακατασκευής του ανοιχτού γηπέδου Κιλκίς (ταρτάν) ύψους 777.000 ευρώ χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα ‘’Φιλόδημος ΙΙ’’ και από δημοτικά έσοδα κατασκευάζεται σύμφωνα με τις ελληνικές τεχνικές προδιαγραφές και τα ισχύοντα πρότυπα.

Δελτίο τύπου από Δήμο Κιλκίς

Σχολιάστε