My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Αλευρι ΕΑΣ Κιλκις: Τωρα και στην Ναυπακτο

Μετά την Κατερίνη, η Ναύπακτος. Η ΕΑΣ Κιλκίς κλήθηκε απ` τo Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας και Δωρίδας να είναι σε αναμονή για για μια νέα παραγγελία απ` το εξαιρετικής ποιότητας αλεύρι, που παράγει στους κυλινδρόμυλους της Καλίνδριας. Η παραγγελία θα γίνει μόλις ολοκληρωθεί η εκδήλωση ενδιαφέροντος απ` τους καταναλωτές.

Στο μεταξύ, συνεχίζονται μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή 23 Μαρτίου οι παραγγελίες προς την εθελοντική ομάδα Παιονίας για διάθεση αλεύρων της ΕΑΣ Κιλκίς έναντι 50 λεπτών το κιλό σε συσκευασίες των 5 κιλών. Παραγγελίες μπορούν να γίνονται στην ταβέρνα “Βαγγέλης” και στο γυμναστήριο WARM UP στο Πολύκαστρο, στο ΚΑΠΗ Γουμενισσας και στους κατα τοπους συλλόγους των οικισμών του δημου.

Η ανακοίνωση

Η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας και Δωρίδας αναφέρει:

Το Ε.Κ.Ν.Δ. και η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας-Παράρτημα Ναυπακτίας & Δωρίδας ολοκλήρωσαν με επιτυχία τη διαδικασία παραγγελίας, παραλαβής και διάθεσης 80 τόνων πατάτας στους συμπολίτες μας. Η θερμή αποδοχή και στήριξη της πρωτοβουλίας αυτής, μας προέτρεψε να λάβουμε νέα πρωτοβουλία, αυτή τη φορά για τη διοργάνωση ενός μόνιμου μηχανισμού διάθεσης τροφίμων χωρίς μεσάζοντες, με τη στήριξη του Δήμου Ναυπακτίας, το Κοινωνικό Παζάρι.
Η νέα πρωτοβουλία αφορά στην προμήθεια αλευριού για όλες τις χρήσεις από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Κιλκίς. Το συγκεκριμένο προϊόν έχει ελεγχθεί ποιοτικά από αναγνωρισμένα εργαστήρια. Η τιμή διάθεσης είναι 0,56 € / κιλό, ενώ διατίθεται σε συσκευασίες του 1 κιλού(10 πακέτα), των 5 κιλών και των 50 κιλών.
Οι συμπολίτες μας που επιθυμούν να παραγγείλουν αλεύρι, μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Ε.Κ.Ν.Δ. (Αποκαύκου 16, τηλ. 26340.29614), ώρες 9.00 το πρωί με 13:00 το μεσημέρι και από 6:00 έως 8:00 το απόγευμα  από την Τρίτη 20/3/2012 μέχρι τη συμπλήρωση του φορτηγού. Εφόσον συγκεντρωθεί ικανή ποσότητα αλευριού θα δοθεί η σχετική παραγγελία στην ΕΑΣ Κιλκίς.”
Σχολιάστε