My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Τα νέα του ποδοσφαιρικού Αλέξανδρου

alexandros-andresΟ προγραμματισμός της επόμενης χρονιάς για την ανδρική ομάδα έχει ήδη ξεκινήσει. Η ομάδα για άλλη μια χρονιά θα έχει ως βασικότερους στόχους την απόδοση ποιοτικού και ελκυστικού ποδοσφαίρου και την συνέχιση άρτιας ποδοσφαιρικής εκπαίδευσης στους ποδοσφαιριστές που βγαίνουν από τα παιδικά τμήματα.

Αυτό το τελευταίο, η αρωγή στην εξέλιξη και ανέλιξη μικρών ποδοσφαιριστών ήταν είναι και θα συνεχίσει να είναι για την Ακαδημία ο πρωταρχικός στόχος. Τα παραδείγματα παιδιών της Ακαδημίας που μεταγράφησαν σε μεγάλες ομάδες είναι πολλά και σ’ αυτόν τον στόχο θα βοηθήσουν τους μικρότερους κάποιοι ποδοσφαιριστές με σχετική εμπειρία που θήτευσαν στο παρελθόν στην Ακαδημία.

Έτσι την επόμενη χρονιά θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ..στους νεαρότερους συμπαίκτες τους οι Νίκος Βασιλειάδης, Κώστας Ντουντούκης, Ντίνος Ψωμιάδης , Ιορδάνης Ορφανίδης και Γιώργος Μπαρχουνταρασβίλι.

Σύντομα θα ανακοινωθούν και άλλοι ποδοσφαιριστές, όλοι αναγνωρισμένοι για το ήθος και την αθλητική τους νοοτροπία.

alexandros-podosfairoΣαββατοκύριακα με δράση!

Στην κορύφωσή του βρίσκεται το αγωνιστικό πλάνο της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς. Έχουμε ήδη μπει στον τελευταίο μήνα του ετήσιου κύκλου και λογικό είναι η δράση να είναι μεγάλη για όλα τα τμήματα της Ακαδημίας, εξαιρουμένου του Παιδικού τμήματος που διάγει περίοδο εξετάσεων στο Σχολείο.

Το προηγούμενο Σάββατο ..μας τα χάλασε ο καιρός στα προγραμματισμένα φιλικά παιχνίδια με την Ακαδημία Barcelona/Ατέρμων αλλά ακολουθεί ένα Σαββατοκύριακο με ακόμα μεγαλύτερη δράση. Έτσι το προσεχές Σάββατο η Ακαδημία μας θα μεταβεί στις εγκαταστάσεις Energy στον Εύοσμο με δυο τμήματα τζούνιορ (Μπόκα & Ρεάλ) και δυο προτζούνιορ (Ίντερ και Μαρσέιγ). Η αποστολή θα αναχωρήσει από το αθλητικό κέντρο του Αλέξανδρου στις 08:30 το πρωί.

Και η Κυριακή όμως θα είναι μια μέρα γεμάτη ποδόσφαιρο, αυτή τη φορά εντός έδρας. Από τις 10:00 το πρωί θα αρχίσουν οι φιλικές αναμετρήσεις με την Ακαδημία Σούτερς και θα αγωνιστούν άλλα έξι (6) τμήματα της Ακαδημίας. Η γιορτή…θα συνεχιστεί και μετά τους ποδοσφαιρικούς αγώνες με βουτιές στην πισίνα και πολύ παιχνίδι για όλα τα παιδιά !!

Στο φεστιβάλ καλύτερων ακαδημιών

Σε μια μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου και του Αθλητισμού προετοιμάζεται να συμμετάσχει η Ακαδημίας μας μαζί με τις καλύτερες ακαδημίες της Βορείου Ελλάδος. Το παρών θα δώσουν προσωπικότητες από το χώρο του αθλητισμού και διεθνείς ποδοσφαιριστές που θα γιορτάσουν κι αυτοί με τη μεγάλη παρέα των 2000 παιδιών αλλά και των γονέων τους που θα έχουν ενεργό ρόλο στην εκδήλωση.

Τα παιδιά θα παίξουν με παιχνίδια που αναπτύσσουν το ομαδικό πνεύμα και ευαισθητοποιούν σε θέματα κοινωνικής ευθύνης. Οι γονείς θα συμμετέχουν και αυτοί σε διαδραστικά παιχνίδια με τα παιδιά τους ενώ παράλληλα μπορούν να παρακολουθούν ημερίδες με θέματα Παιδοψυχολογίας, Παιδιατρικής και Διατροφής αθλουμένων.

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο επιλογής της Κιλκισιώτικης Ακαδημίας στις 125 καλύτερες Ακαδημίες της Επικράτειας στο Πρόγραμμα των Χρυσών Ακαδημιών του ΟΠΑΠ.

Σχολιάστε