My Twitter Feed

18 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Αλέξανδρος: Παίζει σ` όλα τα γήπεδα

Με το ισόπαλο 2-2 συνέχισε το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας της ΕΠΣ Κιλκίς, η Β΄Ομάδα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς με αντίπαλο τον μέχρι πρότινος εκ των πρωτοπόρων Ηρακλή Αργυρούπολης.

Με την έναρξη του παιχνιδιού η νεανική ομάδα του Κιλκίς επέβαλε τον ρυθμό της, είχε την κατοχή και προσπάθησε να δημιουργήσει ευκαιρίες για γκολ. Μόλις στο 3’ προσπάθεια του Κωνσταντινίδη πέρασε ελάχιστα out όπως την ίδια τύχη είχε φάση στο 21’ προσπάθεια του Δημητριάδη.

Με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές των Ελπίδων να πιέζουν σε όλο το μήκος και πλάτος του γηπέδου και να μην αφήνουν τον γηπεδούχο να αναπτυχθεί στο 29’ ο Ζαφειρόπουλος βγήκε τετ-α-τετ και έκανε το 0-1. Στο 34’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ζαφειρόπουλου και την άμυνα σε αδράνεια ο Κερτούκα έκανε το 0-2 που ήταν σκορ πρώτου ημιχρόνου στην διάρκεια του οποίου η ομάδα των Ελπίδων δεν βρήκε καμία αντίσταση και δεν απειλήθηκε καθόλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο γηπεδούχος προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι. Ανέβηκε ψηλά και στο 54’ έκανε το 1-2 από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παπαδοπούλου Σ. και στο 58’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του ίδιου ο Παπάκης με κεφάλια έκανε το 2-2. Στο υπόλοιπο του παιχνιδιού, η ομάδων των Ελπίδων είχε τη υπεροχή και στο 83’ θα έκλεβε το τρίποντο αν ο αντίπαλος τερματοφύλακας δεν έκανε την επέμβαση του αγώνα σε πλασέ του Μπούνζτρα μέσα από την μικρή περιοχή.

Αξιοσημείωτο το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων απέναντι στους νεαρούς ποδοσφαιριστές που ανέχθηκε ο διαιτητής του αγώνα και το μη καταλογισμό πέναλτι σε ανατροπή του Ζαφειρόπουλου στο 90+, το οποίο ίσως άλλαζε το σκορ. Στο 46’ αποχώρησε τραυματίας ο Παπαδόπουλος Χ.

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα των Ελπίδων Κιλκίς , την ερχόμενη Κυριακή στην Ευκαρπία με τον Ποντιακό Ν. Σάντας.

Σύνθεση : Νικολαΐδης, Αλμπανίδης, Μαργαριτόπουλος (75’ Ρεμπετσιώτης), Τσαχουρίδης, Κερτούκα, Κωνσταντινίδης( 88 Χαριτωνίδης ), Παπαδόπουλος ( 46’ Μπούνζτρα), Μαχμουτάι, Δημητριάδης( 86’ Ζάλτος), Τζιάνας, Ζαφειρόπουλος.

Πρεμιέρα για το παιδικό

Στο γήπεδο του Πολυκάστρου πραγματοποιήθηκε η 1η Αγωνιστική του Παιδικού Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κιλκίς, με τον Αλέξανδρο Κιλκίς να δηλώνει παρών με τρία τμήματα, ένα σε κάθε ηλικιακή κατηγορία (Κ 10, Κ 12 και Κ 14).

Οι άρτιες γηπεδικές εγκαταστάσεις του Πολυκάστρου, η καλή οργάνωση της διοργανώτριας ΕΠΣ Κιλκίς, οι καλές καιρικές συνθήκες, η ευγενής και αθλητική συμπεριφορά προπονητών και παραγόντων και κυρίως η διάθεση για ποδόσφαιρο και για παιχνίδι από μέρους των παιδιών συνέβαλλαν στην πραγματοποίηση μιας πολύ όμορφης ποδοσφαιρικής Κυριακής.

Σε ότι αφορά την αγωνιστική παρουσία της Ακαδημίας του Αλέξανδρου, αυτή κρίνετε επιτυχής και στον τομέα της επιδιωκόμενης ποδοσφαιρικής ποιότητας που είναι και το ζητούμενο σε αυτές τις ηλικίες αλλά και σε ότι αφορά το αποτέλεσμα μιας και πρόκειται για ένα επίσημο πρωτάθλημα.

Με νίκες ξεκίνησαν οι Κ 12 (τμήμα «Ίντερ») και οι Κ10 (τμήμα «Μάντσεστερ») επί των ακαδημιών Ατέρμωνα και Εθνικού Αξιούπολης αντίστοιχα.

Η Κ 14 (τμήμα «Ρεάλ»), στον πρώτο γύρο του τουρνουά που θα ολοκληρωθεί σε τρεις αγωνιστικές ημέρες, ξεκίνησε με νίκη και σκορ 4-1 επί της Ακαδημίας του ΠΑΪΚΟΥ Γουμένισσας και αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 με την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕ Πολυκάστρου.

Φιλικοί αγώνες στον Εύοσμο 

Η πλούσια ποδοσφαιρική δράση του Σαββατοκύριακου ξεκίνησε από νωρίς το πρωί του Σαββάτου στον Εύοσμο στη Θεσσαλονίκη. Εκεί η Κιλκισιώτικη Ακαδημία μετέβη με τρία τμήματα αυτά των Κ 8 (Τμήμα «Μπάρτσα»), Κ 10 (Τμήμα «Τσέλσι») και Κ 12 (Τμήμα «Ατλέτικο»).

Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονητές κκ Κώστας Ντουντούκης, Βασίλης Ορμανίδης και Κώστας Τσακιρίδης οι οποίοι έμειναν ευχαριστημένοι βλέποντας τους αθλητές τους να αποδίδουν ένα ποιοτικό για τα ηλικιακά τους δεδομένα ποδόσφαιρο.

 

Σχολιάστε