My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Αλέξανδρος: Νίκη, πίτα και μασκέ πάρτι

Σε εντός έδρας παιχνίδι , αθλητικές εγκαταστάσεις Ατέρμων , η Παιδική ομάδα τις ΑΠ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς επικράτησε με 2-1 επί του ΜΑΣ Αγχιάλου.

Έχοντας σε πολύ καλή μέρα τους περισσότερους μικρούς ποδοσφαιριστές της και παίζοντας με ομάδα έχοντας το πλήθος των δικών της γεννημένους το 2003 , η Μικρότερη ηλικιακά αγωνιστική ομάδα της Ακαδημίας έπαιξε πολύ ωραίο , επιθετικό και στρωτό ποδόσφαιρο δημιουργώντας πάρα πολλές ευκαιρίες για γκολ.

Οι Φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν στο 9’ όταν από το μοναδικό λάθος της άμυνας , αντίπαλος επιθετικός πήρε κεφάλια και έκανε το 0-1. Κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου οι Ελπίδες είχαν ευκαιρίες να γυρίσουν το παιχνίδι αφού πίεζαν , έφτιαχναν φάσεις μη δίνοντας το δικαίωμα στον αντίπαλο να πλησιάσει στο αμυντικό τους τρίτο και έχασε 4 κλασικές ευκαιρίες τετ τα τετ , δυο με τον Σπασόπουλο και από μια με τον Ζάλτο και Ζιούτα.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε την ίδια εικόνα. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές από το Κιλκίς να έχουν επιθετικό μονόλογο και δυο φορές που χρειάστηκε ο GK Σιαπκάρης κατέβασε τα <ρολά>. Το 1-1 έγινε στο 50’ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Κατσάρα έξω από την περιοχή ο Ζάλτος πήρε ριμπάουντ από απόκρουση και σημείωσε το τέρμα.

Μέχρι την λήξη η ομάδα των Ελπίδων έχασε 3 πολύ καλές ευκαιρίες να σημειώσει δεύτερο γκολ με τους Ζάλτο , Ρεμπετσιώτη , Γεωργιάδη και τελικά να έρχεται στο 69’ με το Κατσάρα όταν από σέντρα σουτ του Γεωργιάδη πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι και εκμεταλλεύτηκε ασθενή απόκρουση του αντιπάλου τερματοφύλακα. Επόμενο παιχνίδι το ερχόμενο Σάββατο στο Πρόχωμα με την τοπική Αναγέννηση.

Σύνθεση : Σιαπκάρης , Ναλμπάντης (58’ Μανής ) , Ζιούτας (60’ Φρεγγίδης ) , Μακάριος , Περπερίδης , Κατσάρας , Τουτσίδης , Ρεμπετσιώτης , Ζάλτος , Βαφειάδης (50’ Μπατσέλι ) , Σπασόπουλος (45’ Γεωργιάδης ).

Κοπή Βασιλόπιτας

Την Κυριακή 21/1/2018 πραγματοποιήσαμε ευχαριστήριο τραπέζι στο προσωπικό των Κδαπ Παιδόκοσμος και του αθλητικού Κέντρου ”Αλέξανδρος SportCenter”, όπου και κόψαμε την βασιλόπιτα μας. Το φλουρί, εκτός από τύχη συνοδευόταν και με χρηματικό έπαθλο και για αυτό τον λόγο μας παίδεψε μέχρι να φτάσει στον τελικό αποδέκτη. Ο πρώτος τυχερός ήταν ο πρόεδρος της ομάδας Θεόδωρος Ντουντούκης,  ο οποίος φυσικά παραχώρησε την θέση του κάνοντας κλήρωση. Η ίδια διαδικασία επαναλήφθηκε και με τον δεύτερο τυχερό Μιχάλης Αναστασιάδης, όπου την τρίτη και τελευταία φορά η τυχερή μας ήταν η εκπαιδευτικός μας Νόνη Κατή, η οποία παρέλαβε και το χρηματικό ποσό. Επίσης, ακολούθησε και κοπή πίτας μεταξύ των πέντε δομών του ΚΔΑΠ ΠΑΙΔΟΚΟΣΜΟΣ και του αθλητικού κέντρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ SportCenter, όπου τυχερό ΚΔΑΠ αναδείχθηκε το ΚΔΑΠ 4 (Ελ.Βενιζέλου 37), και όλο το προσωπικό κέρδισε μια μέρα εξτρά αδείας.

Τους ευχαριστούμε όλους μέσα από την καρδιά μας για την όμορφη βραδιά, για την ως τώρα συνεργασία, για το ζεστό και φιλικό κλίμα που καλλιεργείται καθημερινά. Ευχόμαστε αυτή η χρονιά να είναι ακόμα πιο δημιουργική και πρωτοποριακή για εμάς και να συνεχίσουμε με την ίδια αγάπη το έργο μας!

Σε ρυθμούς Μασκέ Πάρτυ η Ακαδημία και ο Παιδόκοσμος

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος & τα ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ σας προσκαλούμε στο αποκριάτικο πάρτυ μας !!

Την Κυριακή 18/02/2018 και ώρα 17.00 μμ στο Κτήμα των Ευχών.

Οι μικροί μας ποδοσφαιριστές βγάζουν την στολή αγώνα, ντύνονται αποκριάτικα και μαζί με τους μαθητές των ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος διασκεδάζουν μαζί με τους γονείς τους σε ένα ξέφρενο πάρτυ.

Πολλά happeningsπεριμένουν τους μικρούς μας μασκαράδες …. Zumba, Dj ,Χορευτική παράσταση Μουσικοκινητικής,  Θέατρο  και ο Μάγος Constantin.

Σχολιάστε