My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Αλέξανδρος: Ειδικότης του οι ανατροπές!

alexandros-kilkis

Τείνει να γίνει η μάλλον έγινε παράδοση οι ανατροπές των αποτελεσμάτων από την ανδρική ομάδα του Αλέξανδρου Κιλκίς. Είναι η τρίτη φορά φέτος που οι αντίπαλες ομάδες προηγούνται στα ημίχρονο των αγώνων και αυτό ανατρέπεται ολοκληρωτικά σε 3 περιπτώσεις και σε ισοπαλία σε μία.

Έτσι χθες Κυριακή ξεκίνησε φουριόζος ο Αλέξανδρος χάνοντας 4 πολύ καλές ευκαιρίες και είχε 2 δοκάρια σε ισάριθμες προσπάθειες του Φυλακτάκη. Ο νόμος του ποδοσφαίρου όμως τηρήθηκε και πάλι και σε μια επίθεση που δεν μύριζε γκολ κατάφεραν να προηγηθούν οι φιλοξενούμενοι με 0-1.

Σε αντίθεση με το ματς της προηγούμενης Κυριακής οι νεαροί παίκτες του Αλέξανδρου μπήκαν φουριόζοι στο β’ ημίχρονο και με τον Λύκα αρχικά κατάφεραν να ισοφαρίσουν με πλασέ και να πάρουν το προβάδισμα 2-1 με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του ίδιου. Ενδιάμεσα οι γηπεδούχοι έχοντας την κατοχή στο μεγαλύτερο διάστημα του β’ ημιχρόνου έχασαν 3 ευκαιρίες για γκολ από αυτές που λέμε ότι δεν χάνονται.

Συμπερασματικά οι παίκτες του Ηλία Ξανθόπουλου σε αυτό το παιχνίδι έδειξαν απαράμιλλο πάθος για την νίκη, στοιχείο που τους έλλειπε από τα δύο τελευταία ματς του πρωταθλήματος.

Σχολιάστε