My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Ακόμα ψάχνουν λεφτά για το τμήμα της ΠΑΘΕ

Το έργο “βελτίωσης των γεωμετρικών χαρακτηριστικών της ΠΑΘΕ” στο τμήμα της που διασχίζει το νομό Κιλκίς, έχει εξαγγελθεί εδώ και χρόνια, απ` τις κυβερνήσεις ακόμα του Κ. Καραμανλή, αλλά απ` ότι φαίνεται, ακόμα ψάχνουν για χρηματοδότηση!

Σύμφωνα με δελτίο τύπου της Αντιπεριφέρειας, μεγάλο μέρος της συζήτησης του Χρ. Γκουντενούδη με τον υπουργό ΜΑ-Θ, κ. Καράογλου, κατά την προχθεσινή συνάντησή τους, αφιερώθηκε στην αναγκαιότητα ολοκλήρωσης της Π.Α.Θ.Ε. (τμήμα από Α/Κ Χαλάστρας μέχρι Α/Κ Πολυκάστρου).

Οι δύο άνδρες συμφώνησαν ότι “το έργο είναι εθνικής σημασίας και άμεσης προτεραιότητας, αφού θα εξυπηρετήσει μία περιοχή με μεγάλη οικονομική δραστηριότητα και η οποία αποτελεί την πύλη της Ελλάδας από και προς την Ευρώπη και τα Βαλκάνια”. Συμφωνήθηκε ο συντονισμός των προσπαθειών για τη δρομολόγηση των αναγκαίων ενεργειών ένταξης του έργου στο Ε.Σ.Π.Α. και την εξασφάλιση ευρωπαϊκής ή εθνικής χρηματοδότησης.

Στη συνάντηση, αποφασίσθηκε να υπάρχει μία στενή συνεργασία και συνεχής ενημέρωση για όλα τα θέματα κοινού ενδιαφέροντος και ο κ.Γκουντενούδης απεύθυνε πρόσκληση προς τον κ.Καράογλου για επίσκεψή του στο Κιλκίς, η οποία και έγινε αποδεκτή.

Σχολιάστε