My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Ακρίβυνε κι η FYROM αλλά εμείς απτόητοι!

Είναι γνωστό ότι πολλά καταστήματα, βενζινάδικα αλλά και οδοντιατρεία, μέχρι και ινστιτούτα αισθητικής,  σε Γευγελή, Ντόιραν, αλλά και Στρώμνιτσα, κάνουν χρυσές δουλειές τα τελευταία χρόνια με πελάτες απ`το νομό μας και τις γύρω περιοχές.

Έλα, όμως, που “το αγώι ξυπνάει τον αγωγιάτη” κι οι καταστηματάρχες έχουν αυξήσει τις τιμές των προϊόντων, τόσο για τους τους επισκέπτες από την Ελλάδα όσο βέβαια και για τους εγχώριους. Το αποτέλεσμα είναι να έχει γίνει η Γευγελή η ακριβότερη πόλη της FYROM!

Παρ` όλα αυτά φαίνεται ότι οι συμπατριώτες μας δεν πτοούνται, ούτε απ` την άνοδο των τιμών, ούτε απ` τις χαμηλού επιπέδου υπηρεσίες που τους προσφέρονται, π.χ. στην οδοντιατρική. Γιατί, όλο και περισσότεροι καταφεύγουν στους γειτόνους για αγορές προιόντων κι υπηρεσιών.

“Η κρίση στην Ελλάδα ήρθε προς όφελος των καταστημάτων της Γευγελής. Οι καταστηματάρχες είναι ικανοποιημένοι από τις διασυνοριακές επισκέψεις των γειτόνων”, σημείωνε πρόσφατα το «Κανάλ 5» της γείτονος, ευχόμενο να ξεπεράσει γρήγορα η Ελλάδα την κρίση για να είναι πιο απλόχεροι οι πελάτες στις αγορές τους!

Σχολιάστε