My Twitter Feed

23 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Αιτημα για παγωμα οφειλων σε ΟΑΕΕ για 5 χρονια

  1. Πάγωμα των ληξιπρόθεσμων οφειλών των ασφαλισμένων προς τον Ο.Α.Ε.Ε., για τουλάχιστον πέντε χρόνια, με κατάργηση κάθε πρόσθετου τόκου και λοιπών επιβαρύνσεων, καθώς και κατάργηση κάθε ποινικοποίησης, λόγω μη εμπρόθεσμης καταβολής των εισφορών στον Ο.Α.Ε.Ε., και αναστολή κάθε δικαστικής διαδικασίας, ανεξάρτητα από το ύψος των οφειλών,  “καθώς η προσωπική κράτηση δε θα οδηγήσει στην εξόφληση των οφειλών του ασφαλισμένου”, ζητούν οι διοικήσεις των εμπορικών συλλόγων  και του Επιμελητηρίου του νομού μας.Με επιστολή τους  προς την διοικητή και πρόεδρο του Δ.Σ. του Ο.Α.Ε.Ε. Γεωργία Κωτίδου, οι ανωτέρω φορείς τονίζουν:
  2.  “Σας  μεταφέρουμε τις έντονες διαμαρτυρίες επιχειρήσεων – μελών μας για τις ασφυκτικές ρυθμίσεις τις οποίες σωστά καταγγέλλατε κατά καιρούς. Δυστυχώς όμως τα δυσμενή αποτελέσματα αυτών είναι πλέον ορατά και διογκώνονται από την παρατεταμένη ύφεση που επικρατεί στην αγορά, την έλλειψη αγοραστικής ζήτησης και το κυριότερο την έλλειψη ρευστότητας που είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της Αγοράς.

Οι διαμαρτυρίες των μελών μας που είναι ενταγμένοι στον Ο.Α.Ε.Ε είναι πλέον συνεχείς καθότι αδυνατούν να εκπληρώσουν τις μηνιαίες υποχρεώσεις τους, λόγω αυτής της οικονομικής κρίσης των δύο τελευταίων χρόνων.

Γι’ αυτό οι Διοικήσεις των Συλλόγων και του Επιμελητηρίου του ν. Κιλκίς, ζητάμε να πάρετε αποφάσεις έκτακτης ανάγκης για όσο θα διαρκεί η οικονομική κρίση”.

Σχολιάστε