My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Αιμοδοσία ΕΕΣ Κιλκίς και ΕΛΒΙΑΛ

Την  Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία Εθελοντική Αιμοδοσία του Περιφεριακού Τμήματος ΕΕΣ Κιλκίς σε συνδιοργάνωση με  τη Βιομηχανία Διέλασης Αλουμινίου ΕΛΒΙΑΛ Α. Ε. που για τρίτη φορά στηρίζει έμπρακτα τη προσπάθειά μας.

Η διεύθυνση και οι συνεργάτες της Βιομηχανίας Elvial ανταποκρινόμενοι άμεσα στην έκκληση  που απηύθυνε το τοπικό μας τμήμα,  μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα  οργάνωσαν και  έφεραν σε πέρας την  εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας  με τη χαρά της προσφοράς απο τα διοικητικά στελέχη και τους εργαζόμενους.

Με αυτήν τη σπουδαία κίνηση ανθρωπιάς, η τράπεζα αίματος που διατηρεί ο ΕΕΣ Κιλκίς καταφέρνει για ακόμη μια φορά να σταθεί επάξια στις απαιτήσεις των δύσκολων καιρών που διανύουμε, χαρίζοντας “Ζωή” σε δεκάδες συμπολίτες μας που το έχουν άμεση ανάγκη.

Το Περιφεριακό Τμήμα Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς ευχαριστεί από καρδιάς τη διεύθυνση και τους εργαζόμενους της βιομηχανίας ΕΛΒΙΑΛ με την ελπίδα ότι η κίνηση αυτή θα βρεί και άλλους μιμητές.

Σχολιάστε