My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Αιδινίδης: Επιστρατεύτηκα και βοηθώ

‘’Επιστρατεύθηκα στον εκλογικό συνδυασμό της ΝΔ για να βοηθήσω τον τόπο μου. Θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση της παράταξης για την εκλογική της επιτυχία και για να προσφέρω τις υπηρεσίες και τις γνώσεις μου’’. Τα παραπάνω τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ ν. Κιλκίς Δημήτριος Αϊδινίδης στην πολιτική ομιλία που πραγματοποίησε χθες στο συνεδριακό χώρο του Επιμελητηρίου Κιλκίς.

Ο κ. Αϊδινίδης αναφέρθηκε στην πολιτική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με την υπερχρεωμένη πατρίδα από το δανεισμό και την ανορθόδοξη λειτουργία πολιτικής και πολιτικών εδώ και δεκαετίες που οδήγησε στο χείλος του γκρεμού τον τόπο.

‘’Λύσεις υπάρχουν, η Ελλάδα μπορεί να βρει το δρόμο της δημοσιονομικής προσαρμογής μόνο με την ανάπτυξη’’ υποστήριξε ‘’και για να συμβεί αυτό χρειάζεται πολιτική ομαλότητα, κατάργηση της γάγγραινας της γραφειοκρατίας και αποτελεσματική καταπολέμηση της ανεργίας.

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ τόνισε ότι η ΝΔ ως κυβέρνηση όσες φορές επιχείρησε τολμηρές τομές στη διάρθρωση του κράτους συνάντησε την οργίλη αντίδραση του ΠΑΣΟΚ, της αριστεράς και του οργανωμένου συνδικαλισμού ενώ επισήμανε ότι μόνο με αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ μπορεί η χώρα να ανακάμψει και να προσδοκά σε πραγματική ανάπτυξη.

Σημείωσε ότι είναι δικαιολογημένος ο θυμός του ελληνικού λαού γιατί αισθάνεται ότι η πολιτική του ηγεσία δεν τον υπηρέτησε σωστά ωστόσο εκτίμησε ότι στο δρόμο για την κάλπη οι πολίτες θα σκεφθούν με ωριμότητα και σωφροσύνη και θα σταθούν στην συντριπτική τους πλειονότητα δίπλα στον Αντώνη Σαμαρά και τη ΝΔ που έχουν όραμα και συγκροτημένο σχέδιο για την ανάπτυξη της χώρας και την έξοδό της από την οικονομική κρίση.
Τον κ. Αϊδινίδη προλόγισε ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ ν. Κιλκίς κ. Δημήτριος Ιωακειμίδης ο οποίος επαίνεσε την απόφαση του πολιτικού ανδρός να επιστρατευθεί την τελευταία στιγμή στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ με παράλληλη αναφορά και στο επιτυχημένο έργο του ως Δημάρχου στο Δήμο Δοϊράνης.Κλείνοντας την ομιλία του ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ υπογράμμισε ότι οι πολίτες πρέπει να θωρακίζουν τις επιλογές τους με  αξιοκρατία και ευχήθηκε η Ελλάδα να ανορθωθεί σε όλους τους τομείς ανάπτυξης με την πολιτική να βαδίζει παράλληλα με το δίκαιο, την ισονομία και την αξιοκρατία.

Την πολιτική συγκέντρωση του κ. Δημήτρη Αϊδινίδη τίμησαν με την παρουσία τους

ο κ. Ευάγγελος Μπαλάσκας, ο αν. Δήμαρχος Κιλκίς Περικλής Κολότσιος, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς Καλισθένη Πάκα, ο αν. αντιδήμαρχος Κιλκίς Κώστας Παπαδάκης οι π. Δήμαρχοι Κρουσίων Γιώργος Γαβριηλίδης και Μουριών Σάββας Αργυρόπουλος, ο π. πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ ν. Κιλκίς Ξενοφών Στεργιάδης, ο π. πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς Δημήτρης Βουλγαράκης, δημοτικοί σύμβουλοι κ.α.

Σχολιάστε