My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

ΑΘΛΟΣ με εκπαιδευτικά βίντεο

Οι νέες συνθήκες ζωής, πρωτόγνωρες για όλη τη γη, μας αναγκάζουν να προσαρμοστούμε σε μια νέα πραγματικότητα. Στις 10/4/2020, εκδόθηκε υπουργική απόφαση με την οποία και τα ΚΔΑΠ εντάσσονται στην κατηγορία φορέων όπου η εκπαίδευση παρέχεται διαδικτυακά.

Έτσι από τις 13 Απριλίου, αναρτούμε καθημερινά, βίντεο με εκπαιδευτικό υλικό για τους μικρούς μας μαθητές. Στη σελίδα μας στο facebook “ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ Κιλκις’’, θα βρείτε πλήθος βίντεο από όλες σχεδόν τις ειδικότητες και δραστηριότητές μας. Γυμναστική, χορός, joga, θέατρο και θεατρικό παιχνίδι, πληροφορική, εικαστικά και χειροτεχνίες, μαγειρική και πλέξιμο είναι μερικές από τις θεματικές των βίντεο που αναρτούμε καθημερινά στη σελίδα μας.

Οφείλουμε να παρέχουμε τις υπηρεσίας μας διαδικτυακά, ανταποκρινόμενοι στις νέες απαιτήσεις εκπαίδευσης από το σπίτι. Εκπαιδευτικοί και τεχνικοί Η/Υ βρισκόμαστε σε µία διαρκή επικοινωνία, ώστε να υπάρξει εναρμόνιση νέων εφαρμογών και οπτικοακουστικού υλικού, για την βελτίωση των μαθημάτων μας τα οποία θα υποστηρίξουν μια ποιοτική – εξ αποστάσεως – διδασκαλία .και ψυχαγωγία .

Έτσι, οι μικροί μας φίλοι μπορούν να παρακολουθήσουν on line μαθήματα στη σελίδα μας ’’ ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ Κιλκίς’’. Έχουν τη δυνατότητα να δουν και να μάθουν διαδικτυακά, κάθε μέρα, και μια νέα χορογραφία σε ρυθμούς διαφορετικούς. Pop, hip-hop, Bollywood, Salsa, Reggaeton είναι μόνο μερικοί από αυτούς. Επίσης στο τέλος της εβδομάδας, κάνουμε ZUMBA και διασκεδάζουμε με αγαπημένα τραγούδια!

Γυμναζόμαστε παρέα και χαλαρώνουμε κάνοντας joga, παίζουμε θέατρο και ταξιδεύουμε στον παιχνιδιάρικο κόσμο των παραμυθιών και του θεάτρου και αυτοσχεδιάζουμε γράφοντας τη δική μας ιστορία.

Παρακολουθούμε μαθήματα μαγειρικής με νόστιμες συνταγές, εκτελεσμένες με ευφάνταστο τρόπο, μαθήματα πλεξίματος και φυσικά τα πολύ ενδιαφέροντα μαθήματα προγραμματισμού, προσαρμοσμένα στις ανάγκες και στις δυνατότητες των παιδιών.

Εικαστικά και πλήθος από χειροτεχνίες προβάλλονται καθημερινά κινητοποιώντας δημιουργικά τους μικρούς μας μαθητές, ενώ τα βίντεο αθλητικών δραστηριοτήτων τους ενεργοποιούν και διατηρούν τη φυσική τους κατάσταση!

Απολαύστε τα μοναδικά βιντεάκια της στη σελίδα του ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ Κιλκίς στο facebook.
https://www.facebook.com/%CE%9A%CE%94%CE%91%CE%A0-%CE%91%CE%98%CE%9B%CE%9F%CE%A3-%CE%9A%CE%B9%CE%BB%CE%BA%CE%B9%CF%82-1450009051720717/?epa=SEARCH_BOX

Βάλαμε τα δυνατά μας και πάλι, ώστε η νέα μορφή των μαθημάτων μας να είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες των παιδιών, μέσα από μια σύγχρονη και εύκολα προσβάσιμη τηλεκπαίδευση και τηλεπαιχνίδι μεσώ της εφαρμογής Zoom .

Ταξιδέψτε μαζί μας στον όμορφο κόσμο της τέχνης, και σας υποσχόμαστε ότι θα σας κρατήσουμε την πιο δημιουργική συντροφιά…

Σχολιάστε