My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Αετός: Ομιλία και επίδειξη διαδικτυακά

Προσαρμοζόμενος στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν σήμερα στον τόπο μας, ο ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020, διοργάνωσε διαδικτυακή ομιλία και επίδειξη ασκήσεων που αφορούσαν “Προπόνηση φυσικής κατάστασης στο σπίτι, με στόχο την ομαλή επανένταξη στο γήπεδο’’.

Η ομιλία καθώς και η επίδειξη έγινε από τον Καθηγητή Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Πάτροκλο Γουμαλάτσο, απόφοιτο του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων Παν/μίου Θεσσαλίας με ειδικότητα κλασσικού αθλητισμού με μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα της μεγιστοποίησης αθλητικής επίδοσης ή απόδοσης, του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής του Δημοκρίτειου Παν/μίου Θράκης, ο οποίος σήμερα ασχολείται με το personal training σε αθλητές αγωνιστικού επιπέδου διαφόρων αθλημάτων και σε ασκούμενους μαζικού αθλητισμού. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την χρήση της πλατφόρμας zoom , με ιδιαίτερη επιτυχία.

Σκοπός της ομιλίας ήταν η εφαρμογή ασκησεολογίου χωρίς ιδιαίτερα μέσα, εκτός από τα υπάρχοντα σε κάθε σπίτι.
Αρχικά, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Κο Γκουμαλάτσο για την αποδοχή της πρότασης μας , επιπρόσθετα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους παρακολούθησαν την δράση .

Ο σύλλογος αφουγκραζόμενος τις ανάγκες των αθλητών και των μελών του, θα συνεχίσει την προσπάθεια να διατηρήσει το επίπεδο ενδιαφέροντος όλων, με νέες δράσεις, καθόλη την διάρκεια της καραντίνας.
Πιστεύουμε πως ο ερασιτεχνικός αθλητισμός χρειάζεται τέτοιου είδους δραστηριότητες και αυτή η πίστη, μας δίνει δύναμη και διάθεση να συνεχίσουμε με δημιουργικό και εποικοδομητικό τρόπο.

Μένουμε ασφαλείς, προστατεύουμε τις οικογένειες και τους εαυτούς μας.
Συνεχίζουμε ……

Σχολιάστε