My Twitter Feed

23 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Αδόκητος χαμός του Αν. Σελαλμασίδη

Έφυγε ξαφνικά προδομένος από τη καρδιά του, ο διατελέσας πρόεδρος της Κοινότητας του Σ.Σ. Μουριών και αντιδήμαρχος του καποδιστριακού Δήμου Μουριών, Αναστάσιος Σελαλμαζίδης.

Σε συλλυπητήριο μήνυμά του, ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης αποχαιρετά τον εκλιπόντα με την ακόλουθη συλλυπητήρια ανακοίνωση:

«Η Αυτοδιοικητική οικογένεια του τόπου μας γίνεται σήμερα φτωχότερη καθώς χάσαμε έναν από τους πιο ικανούς λειτουργούς της. Ο Αναστάσιος Σελαλαμζίδης έφυγε ξαφνικά  από κοντά μας προδομένος από την καρδιά του. Αυτή την καρδιά που παλλόταν και χωρούσε όλο το λεκανοπέδιο των Μουριών με τις ομορφιές και με τα προβλήματα που αγωνιζόταν να επιλύσει ως Πρόεδρος στην Κοινότητα του Σ.Σ. Μουριών και ως Αντιδήμαρχος των Μουριών στην Καποδιστριακή του μορφή.

Οι πολίτες της Δημοτικής Ενότητας Μουριών και όλοι εμείς που ευτυχήσαμε  να γνωρίσουμε τον Τάσο ως Κοινοτάρχη στο Σ.Σ. Μουριών την περίοδο 2010 – 2019 και στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς όπου σπάνια απουσίαζε, θα θυμόμαστε με αγάπη τον μαχητικό του χαρακτήρα, τη διεκδικητικότητά του για την ανάπτυξη της περιοχής του και το ήθος του ανδρός.

Στην οικογένεια και στους οικείους του εκφράζω τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια και τους εύχομαι την εξ ύψους παρηγορία.»

Σχολιάστε