My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

“Αγώνας με περισσότερο ζήλο”

Σε δήλωση-ευχαριστήριο για τις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο Παύλος Τονικίδης σημειώνοντας ότι μετά την ενσωμάτωση των ποσοστώσεων δεν θα συμμετέχει στη Κεντρική Επιτροπή παρότι είναι σε εκλόγιμη θέση, ευχαριστεί “τους συντρόφους του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. του Κιλκίς αλλά και όλης της Κεντρικής Μακεδονίας που με επέλεξαν ως πρώτη τους επιλογή μεταξύ των υποψηφίων του νομού Κιλκίς”.

Παράλληλα, δηλώνοντας ότι “η στήριξη αυτή με τιμά ιδιαίτερα και μου δίνει τη εντολή να αγωνιστώ με ακόμη περισσότερο ζήλο”, συγχαίρει τους συνυποψήφιους του και εύχεται “καλόν αγώνα ενόψει των επικείμενων εθνικών εκλογών”.

Η δήλωση του κ. Τονικίδη έχει ως εξής:

“Μετά και την οριστικοποίηση των αποτελεσμάτων των εσωκομματικών εκλογών για τον Πρόεδρο και την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. με τη συμμετοχή 172.000 μελών σε ολόκληρη την Ελλάδα, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φίλους και τα μέλη που προσήλθαν στις κάλπες και έδωσαν το μήνυμα της ανατροπής.

Η άψογα οργανωμένη δημοκρατική συμμετοχική διαδικασία του κινήματος μας και η μαζική εγγραφή νέων μελών, δίνει το έναυσμα για τη συνέχιση του αγώνα με αμείωτη ένταση. Ήρθε η ώρα να απαλλαγεί ο ελληνικός λαός από τη νεοφιλελεύθερη λαίλαπα της κυβέρνησης Μητσοτάκη και από όλα τα δεινά που έχει επιφέρει η ανάλγητη πολιτική της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

Ιδιαιτέρως δε, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συντρόφους του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. του Κιλκίς αλλά και όλης της Κεντρικής Μακεδονίας που με επέλεξαν ως πρώτη τους επιλογή μεταξύ των υποψηφίων του νομού Κιλκίς για μέλος της Κεντρικής Επιτροπής.

Η στήριξη αυτή με τιμά ιδιαίτερα και μου δίνει τη εντολή να αγωνιστώ με ακόμη περισσότερο ζήλο ώστε να συμβάλω με τις δυνάμεις μου στην επικράτηση των ιδεών μας. Εντέλει και μετά την ενσωμάτωση των ποσοστώσεων στην τελική κατανομή των εκλεγμένων μελών της Κεντρικής Επιτροπής, δεν συμμετέχω σε αυτήν, παρότι είμαι σε εκλόγιμη θέση στην γενική κατανομή.

Το αποτέλεσμα της εκλογικής εσωκομματικής διαδικασίας όπως και η αθρόα συμμετοχή των νέων μελών, επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά την επιθυμία του κόσμου για πολιτική αλλαγή και ανανέωση αλλά και την ενίσχυση του Προέδρου μας Αλέξη Τσίπρα, στο πλευρό του οποίου τάχθηκα και προσωπικά από την πρώτη στιγμή.

Τέλος, συγχαίρω και τους υπόλοιπους συνυποψήφιους μου για την Κεντρική Επιτροπή και εύχομαι καλόν αγώνα ενόψει των επικείμενων εθνικών εκλογών με στόχο να είμαστε η πρώτη πολιτική δύναμη ώστε να στείλουμε πίσω το λογαριασμό και να φέρουμε τη νέα νίκη του λαού μας με την ελπίδα και τη δικαιοσύνη στη πατρίδα μας.”

Σχολιάστε