My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Αγωνιστικό σεμινάριο Τάε Κβο Ντο

Με μεγάλη επιτυχία και τηρώντας τα σχετικά υγειονομικά πρωτόκολλα διεξήχθη το πρωί της Κυριακής 11 Οκτωβρίου στο Κιλκίς στις εγκαταστάσεις του ΑΘΛΟΥ αγωνιστικό σεμινάριο στο άθλημα του ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ ITF.

Ο Κ. Πουντζουκίδης είχε την ευκαιρία, στον χώρο του, να υποδεχθεί τον προπονητή της Εθνικής ομάδας του αθλήματος Θεόδωρο Δημητρακάκη (κάτοχο 7 Dan) καθώς και τους παγκόσμιους πρωταθλητές / μέλη της Εθνικής ομάδας Νικόλαο Χούφτα και Δημήτριο Χατζηβασιλειάδη.

Αμφότεροι μετέφεραν τις γνώσεις τους σε όσους αθλητές είχαν την χαρά να παρακολουθήσουν το σεμινάριο και να μάθουν τα πάντα γύρω από το βασικό περιεχόμενο για το οποίο πραγματοποιήθηκε το αγωνιστικό σεμινάριο και δεν ήταν άλλο από τους κανονισμούς.

Στην ενδιαφέρουσα αυτή αγωνιστική εκδήλωση του Κυριακάτικου πρωϊνού επιβεβαιώθηκε για ακόμη μια φορά η άριστη συνεργασία του Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ και του Α.Σ. ΑΤΛΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, μια συνεργασία που και οι δυο πλευρές θα επαναλάβουν εν ευθέτω χρόνο.

Οι δυο διοργανωτές θέλουν να ευχαριστήσουν τους αθλητές καθώς και τους παγκόσμιους πρωταθλητές για την παρουσία και συμμετοχή τους και εύχονται παράλληλα να λάβει τέλος όσο το δυνατόν γρηγορότερα η δύσκολη κατάσταση λόγω κορωναϊού ώστε να πραγματοποιηθεί με πολλές συμμετοχές ένα ευρύτερο και πιο μαζικό σεμινάριο ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ ITF.

Σχολιάστε