My Twitter Feed

18 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Αγαθοπούλου: Χωρίς τέλος, η αυθαιρεσία

diamartyria-syrizaΗ βουλευτής Κιλκίς Ειρήνη Αγαθοπούλου«Τα φαινόμενα αντιδημοκρατικής αυθαιρεσίας της τρικομματικής κυβέρνησης δεν έχουν τέλος, ούτε σε επίπεδο θεσμών, ούτε σε επίπεδο κοινωνίας και δικαιωμάτων». 

Αυτό τονίζει σε δήλωσή της, η βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, Ειρήνη Αγαθοπούλου, μ`αφορμή την παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη υπό βροχή και επιτήρηση διμοιριών των ΜΑΤ, που πραγματοποίησαν χθες Παρασκευή μέλη  πρωτοβάθμιων σωματείων στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, για το απαράδεκτο γεγονός παρουσίας  ένστολων αστυνομικών σε χτεσινή συνάντηση εκπροσώπων των σωματείων.

Η κ. Αγαθοπούλου, η οποία συμμετείχε στην παράσταση διαμαρτυρίας, επεσήμανε ότι με βάση μαρτυρίες συνδικαλιστών, τόσο ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ακροπόλεως όσο και οι ίδιοι οι ένστολοι αστυνομικοί παραδέχτηκαν ότι τα αστυνομικά όργανα είχαν εντολή να διερευνήσουν αν τίθεται ζήτημα “τάξης και ασφάλειας”, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Συντονιστικού των Πρωτοβάθμιων Σωματείων.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ κατέληξε: «Οι εργαζόμενοι όλης της χώρας, σύντομα θα δώσουν την κατάλληλη απάντηση στην κυβέρνηση και τους μηχανισμούς χειραγώγησης. Στην μεγάλη πανεργατική απεργία της 20 Φλεβάρη, αλλά και στους αγώνες που έρχονται».

Σχολιάστε