My Twitter Feed

25 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Αίθουσα ερμητικά κλειστή!

Κλείνει η αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς για κόμματα, σωματεία, συλλόγους κλπ. Την απόφαση αυτή πήρε η νέα Δημοτική Αρχή επικαλούμενη λόγους ευταξίας και ασφάλειας των εγκαταστάσεων.

paidia-dimotiko-symboulioΗ αίθουσα, η οποία απ` την αρχή λειτουργίας του Δημαρχείου Κιλκίς παραχωρούνταν για εκδηλώσεις και άλλες δραστηριότητες φορέων της τοπικής κοινωνίας, θα δίνεται κατ΄ εξαίρεση – όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του δήμου – μονάχα σε δημοτικές επιτροπές και υπηρεσίες του δήμου.

Η ανακοίνωση:

“Με απόφαση της Δημοτικής Αρχής Κιλκίς η αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς δε θα διατίθεται πλέον για χρήση σε σωματεία, συλλόγους, πολιτικά κόμματα και οποιονδήποτε άλλο φορέα για λόγους ευταξίας και ασφάλειας των εγκαταστάσεων.

Η αίθουσα συνεδριάσεων θα λειτουργεί αποκλειστικώς για τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς. Κατ’ εξαίρεση θα μπορεί να χρησιμοποιείται, κατόπιν άδειας, από δημοτικές επιτροπές και υπηρεσίες του Δήμου για να διευκολυνθούν στο υπηρεσιακό τους έργο”.

Σχολιάστε