My Twitter Feed

16 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

“Ζητούμενο το αυτοτελές τμήμα” -

Τρίτη, 9 Απριλίου, 2024

Ήταν ο Κιλκισιακός που θέλουμε!

kilkisiakosΚάνοντας την καλύτερή του εφετινή εμφάνιση ο Κιλκισιακός επιβλήθηκε χθες Κυριακή με 3-0 της Δόξας Πετρούσας στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής. Έτσι η ομάδα του Γιάννη Ζαπρόπουλου ναι μεν βρίσκεται στην δέκατη θέση της κατάταξης, όμως απέχει έναν βαθμό από αυτήν που οδηγεί σε σωτηρία.
Μονόλογος ήταν το παιχνίδι της Κυριακής για τον Κιλκισιακό, που από το 9′ προηγούνταν κιόλας με 2-0. Στο 6′ ο Σαβελίδης ανατράπηκε από τον Βραμέτζαλη και κέρδισε πέναλτι. Ο Σάββας Παντελιάδης ήταν εύστοχος και άνοιξε το σκορ. Τρία λεπτά αργότερα ο Σαβελίδης έκλεψε την μπάλα από τα δεξιά και μπήκε στην περιοχή. Την κατάλληλη στιγμή βρήκε στο ύψος του πέναλτι τον Λογγινίδη που έγραψε το 2-0.
kilkisiakos-petrousaΣτο 38′ ο Παντελιάδης πήγε να βάλει το γκολ της χρονιάς από τα 50 μέτρα και όντας πλάγια, αλλά ο Αποστολίδης την τελευταία στιγμή έδιωξε σε κόρνερ. Τελικά το 3-0 ήρθε στο 68′ με τον Σουλτανίδη να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ (ήταν ο δεύτερος αγώνας που έπαιξε), μετά από άψογη μεταβίβαση του Μαυροκεφαλίδη.
Η Πετρούσα είχε δοκάρι σε φάουλ του Μιχαλάκη στο 71′, κάτι που είχε και στο 85′ ο Κιλκισιακός με την προβολή του Σουλτανίδη. Τελευταία καλή στιγμή στο παιχνίδι για την Πετρούσα, όταν η κεφαλιά του Πατένταλη αποκρούστηκε πάνω στην γραμμή από τον Τριανταφυλλίδη.
ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Μπαντής, Μάντζιος, Μαυροκεφαλίδης, Ματεντζίδης, Καρυπίδης, Αμανατίδης, Σαβελίδης (78′ Αϊβαζίδης), Λογγινίδης, Μπιτζικόπουλος (61′ Σουλτανίδης), Παντελιάδης (80′ Καλαϊτζίδης), Τριανταφυλλίδης.
Σχολιάστε