My Twitter Feed

18 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Έφυγε νωρίς ο Μίλτος Ανδρεανίδης

*Συλλυπητήριες ανακοινώσεις βετεράνων Κιλκισιακού και Αναγέννησης Πλαγιάς.

Στη θλίψη έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία του Κιλκίς αλλά και η ποδοσφαιρική οικογένεια του ΟΦΗ, καθώς τα ξημερώματα της Παρασκευής 14 Μαΐου έφυγε από την ζωή ο παλαίμαχος άσος του Κιλκισιακού και της κρητικής της ομάδας, Μίλτος Ανδρεανίδης.

Ο αγαπητός στους φιλάθλους Μίλτος έφυγε πρόωρα σε ηλικία 62 ετών, ενώ νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Κρήτης, όπου έδινε μάχη για την ζωή του, λόγω προβλημάτων στην καρδιά.

Ο Μίλτος Ανδρεανίδης αγωνίστηκε σε Κιλκισιακό, ΟΦΗ και Εργοτέλη, κατακτώντας με τον ΟΦΗ το Κύπελλο Ελλάδας το 1987 και το Βαλκανικό Κύπελλο το 1989. Γεννήθηκε στο Κιλκίς στις 27 Απριλίου 1959. Από τον Οκτώβριο του 2018 κατείχε τη θέση του Team Manager των τμημάτων υποδομής του ΟΦΗ.

Ανακοίνωση Βετεράνων Κιλκισιακού

Με μεγάλη θλίψη ενημερωθήκαμε για τον θάνατο του αγαπητού μας φίλου και συμπαίκτη στον Κιλκισιακό Μίλτου Ανδριανίδη.

Οι σκέψεις μας γύρισαν πίσω στον χρόνο όταν ο Μίλτος μεταπήδησε από την ομάδα του χωριού του στον Κιλκισιακό. Ψηλός και με αθλητική κορμοστασιά που στα μαθητικά του χρόνια ανήκε στην ομάδα στίβου του Γυμνασίου Αρρένων τότε.

Δεν άργησε να καθιερωθεί στην ομάδα. Άμεμπτος χαρακτήρας, φιλότιμος και εργατικός στις προπονήσεις κέρδισε αμέσως την αγάπη και την εκτίμηση των συμπαικτών του.

Τα πλούσια προσόντα που διέθετε αποτέλεσαν το εισιτήριο για την συνέχιση της ποδοσφαιρικής του καριέρας στην μεγάλη κατηγορία της Α΄ Εθνικής. Η μεταγραφή στην ομάδα του Ηρακλείου τον ΟΦΗ άνοιξε διάπλατα την πόρτα της διάκρισης. Αγωνίστηκε με τα χρώματα του ΟΦΗ για πολλά χρόνια με προπονητή τον Γκέραρντ. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα τον είδαμε να αγωνίζεται με το περιβραχιόνιο του αρχηγού της ομάδας. Σημάδι εκτίμησης στο πρόσωπό του από τους συμπαίκτες του.

Στην συνέχεια εργάστηκε ως προπονητής στα τμήματα υποδομής της ομάδας και για πολλά χρόνια ήταν ενεργό μέλος του Συλλόγου Βετεράνων του ΟΦΗ

Στην Κρήτη δημιούργησε και την οικογένειά του. Με την κρητικιά σύζυγό του Ευαγγελία απέκτησαν τρία παιδιά. Την Μαργαρίτα την Βασιλική και τον μικρότερο Δημήτρη. Ο Μίλτος δεν ξέχασε ποτέ το Κιλκίς και την γενέτειρα του. Πολύ συχνά όταν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις το επέτρεπαν επισκεπτόταν τον τόπο που τον ανέδειξε και αναζητούσε παλιούς συμπαίκτες και φίλους.

Κάποια προβλήματα υγείας που προέκυψαν τα προηγούμενα χρόνια δυσκόλεψαν την ζωή του. Ήταν αδύνατον να τα ξεπεράσει. Δεν τα κατάφερε. Έφυγε από την ζωή. Ο Μίλτος θα μείνει στην μνήμη μας όπως τον είχαμε γνωρίσει όταν πρωτοήρθε στην ομάδα. Σεμνό, χαρούμενο και αγαπητό από όλους.

Τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

Καλό ταξίδι Μίλτο

Η Αναγέννηση Πλαγιάς

Αμέσως μετά την είδηση του θανάτου του Μίλτου Ανδρεανίδη το Δ.Σ. της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΠΛΑΓΙΑΣ εξέδωσε την ακόλουθη συλλυπητήρια ανακοίνωση:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο, η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας εκφράζουμε στην οικογένεια, τους πολυάριθμους γνωστούς και φίλους του εκλιπόντος, τα θερμά συλλυπητήρια μας.

Ο Μίλτος Ανδρεανίδης, ο οποίος κατάγεται από τον οικισμό Γερακαριού του Ν. Κιλκίς, διέπρεψε και κόσμησε με την παρουσία του, τους ποδοσφαιρικούς αγωνιστικούς χώρους της χώρας.

Με μια πλούσια καριέρα, δείγμα του πόσο καλός αθλητής ήταν, θα μείνει για πάντα στη θύμηση όλων μας.

Αιώνια η μνήμη Του”.

Σχολιάστε