My Twitter Feed

18 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Έρχονται οι κούκλες απ` τη Παρασκευή

Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου - Παντομίμας Κιλκίς*Αρχίζει το Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου Κιλκίς

Με ένα πλούσιο, πολυθεματικό και εντυπωσιακό πρόγραμμα, συμμετοχές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, και πλέγμα δράσεων τόσο καλλιτεχνικών όσο και κοινωνικών, το Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου και Παντομίμας γιορτάζει φέτος 14 χρόνια ζωής. Στη φετινή κεντρική διοργάνωση συμμετέχουν θίασοι από την Ελλάδα, την Κύπρο, την Τσεχία, την Ιταλία, την Ισπανία, το Ισραήλ, την Αργεντινή και το Περού. Στις δράσεις του φεστιβάλ θα συμμετάσχουν διευθυντές γνωστών διεθνών φεστιβάλ και περίφημων σχολών του εξωτερικού, διακεκριμένοι σκηνοθέτες και καλλιτέχνες από όλον τον κόσμο και συγκεκριμένα από τη Φινλανδία, Μ. Βρετανία, Γερμανία, Γαλλία, Ολλανδία, Πορτογαλία, Μαρόκο, Κορέα, Βουλγαρία και Πολωνία.

Οι χώροι των παραστάσεων 

Οι παραστάσεις και οι δράσεις της φετινής διοργάνωσης θα φιλοξενηθούν στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς (Κ. Καπέτα 17, δίπλα στο Δημαρχείο), στην Πλατεία Ειρήνης, στη Δημόσια Βιβλιοθήκη του Κιλκίς (πλατεία Κήπου), σε σχολεία και σε χωριά του νομού Κιλκίς.

Το πρόγραμμα της πρώτου τριημέρου (28/9 – 30/9) και η 4η Συνάντηση Νέων Ελλήνων Κουκλοπαικτών

 
Οι παραστάσεις του 14ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου και Παντομίμας ξεκινούν την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου με την παράσταση «Γεια σου» των Andrey Crupa και Νικολέτας Χριστοφόρου στις 9.00 και 11.00 στη Δημόσια Βιβλιοθήκη του Κιλκίς. Το απόγευμα (17.00) στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς, αρχίζει η 4η Συνάντηση Νέων Ελλήνων Κουκλοπαικτών που πραγματοποιείται σε συνεργασία με την οργάνωση «UNIMA Ελλάς» και θα διαρκέσει έως την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου.

Στη συνάντηση συμμετέχουν καλλιτέχνες και ομάδες από την Ελλάδα και συγκεκριμένα οι: Ασπασία Κωστάλου (Εργαστήριο Ayusaya), Ειρήνη Πετρούλα Λάλου, Ο Κυρ – Παίχνιος ο Παραμυθάς, Αφροδίτη Γεωργίου, Σωκράτης Παππάς (Εργαστήριο Ayusaya), Νάγια Κουτσομπίνα (Εργαστήριο Ayusaya), Νίκη Χατζηγεωργίου, Νεφέλη Μπονάνου (Εργαστήριο Ayusaya), «Παιδαγωγούς Λούδενς» Παιδαγωγική Σχολή Α.Π.Θ., Κουκλοκαμώματα, Άσπροι Γλάροι Π.Ε.Θ.Ε.Α. Αργώ, Αλεξία Κομποθέκρα (Εργαστήριο Ayusaya), Κουκλοθίασος Redicolo, Θάνος Πρίτσας (Εργαστήριο Ayusaya), Ρόρη Τάμη (Εργαστήριο Ayusaya), Εργαστήριο Ayusaya, Δέσποινα Μάλλη (Εργαστήριο Ayusaya), Ώρα προ Νόβις, Hocus Pocus, Απόφοιτοι Μουσικού Σχολείου Θεσσαλονίκης «Μάνος Χατζιδάκης + Redicolo», Μαρίζα Λιτίνα, Evita Ampela (Εργαστήριο Ayusaya).

Ομάδα κριτών θα αξιολογήσει τις παραστάσεις, θα συζητήσει με τους κουκλοπαίκτες, και θα επιλέξει δύο έργα που θα παρουσιαστούν στα αδελφοποιημένα με τη διοργάνωση του Κιλκίς διεθνή φεστιβάλ του εξωτερικού.

Την επιτροπή αποτελούν οι: Rene Baker (καθηγήτρια & κουκλοπαίκτρια, Μ. Βρετανία), Στάθης Μαρκόπουλος (πρόεδρος της UNIMA HELLAS), Ivan Roykov (καλλιτεχνικός διευθυντής του Διεθνούς Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου της Σόφιας, Βουλγαρία), Koldo Vio («Το θέατρο στην εκπαίδευση, Ισπανία), Concha de la Casa (διευθύντρια του Διεθνούς Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου του Μπιλμπάο, Ισπανία), Damiet van Dalsum (Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου του Dordrecht, Ολλανδία) και Anna Ivanova (Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου Turku, Φινλανδία)
Επιπλέον, μία από τις δραστηριότητες της συνάντησης θα είναι ο «Θεατής – Κριτής». Μετά από κάθε παράσταση – και αν το επιθυμεί ο καλλιτέχνης – θα ακολουθεί διάλογος μεταξύ θεατών και κουκλοπαιχτών, ώστε ο καλλιτέχνης να δει το έργο του μέσα από τα μάτια του κοινού.

Το πρώτο Σαββατοκύρικο


Το πρόγραμμα του πρώτου Σαββατοκύριακου έχει εορταστικό χαρακτήρα – για αυτόν τον λόγο όλες οι παραστάσεις θα έχουν ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου, στις 11.00 στην πλατεία Ειρήνης θα εμφανιστεί το περίφημο Circo Vertigo από την Ιταλία με την εντυπωσιακή παράσταση δρόμου «Vertigo Circo Promenade».

Στις 20.30 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της πολύ ενδιαφέρουσας έκθεσης φωτογραφίας με ιστορικές αναφορές «Η τέχνη του θεάτρου με κούκλες και αντικείμενα στην Ελλάδα (έως τις 9/10).
Στις 22.00 θα ακολουθήσει η θεατρική παράσταση «Erofilli Synopsis» από την Εταιρία Θεάτρου Χώρος και σε σκηνοθεσία Σίμου Κακάλα. Πρόκειται για μία από τις πιο ενδιαφέρουσες φετινές θεατρικές παραγωγές η οποία έκανε την πρεμιέρα της στα φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου.

Η τελετή έναρξης του 14ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας του Κιλκίς θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου, στις 19.30, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς. Στις 20.30 θα ακολουθήσει η παράσταση «Life is Life» από το Black Light Theatre “METRO” από την Πράγα και στις 22.15 ο κουκλοθίασος ΝΙΣΤΑ με το έργο «Η πιπίλα» (για όλες τις ηλικίες).

Το πρωί της Κυριακής στις 11.00 στην Πλατεία Ειρήνης θα επαναληφθεί η παράσταση «Vertigo Circo Promenade» από το Circo Vertigo.

Οι συμμετοχές

Andrey Krupa & Νικολέτα Χριστοφόρου (Κύπρος): Οι ιδρυτές και δημιουργοί της θεατρικής εταιρείας «Little Worry art & drama studio παρουσιάζουν μία παράσταση με παντομίμα, κούκλες, ζωντανή μουσική και αλληλεπίδραση με τα παιδιά.

Circo Vertigo (Ιταλία): Στην παρέλαση – αστικό γεγονός με τίτλο Vertigo Circus Promenade 10 καλλιτέχνες του τσίρκο οι οποίοι αλληλεπιδρούν με το κοινό και το αστικό τοπίο και εντυπωσιάζουν τους θεατές.

De molecula DANZA (Ισπανία): Η παράσταση για δύο φίλους και ένα ρολό χαρτί με τίτλο «Παραπαπέλ» έχει παρουσιαστεί σε όλο τον κόσμο περισσότερες από 300 φορές τα τελευταία 4 χρόνια.

DROMOSOFISTAS (Αργεντινή – Ιταλία): Η παράσταση «Ελεύθερος κύβος» (ELCUBO LIBRE) είναι μία συνάντηση ανάμεσα στη μουσική, το θέατρο και τα αντικείμενα. Τέσσερις χαρακτήρες γυρίζουν γύρω από έναν μαύρο κύβο γεννώντας μία σειρά ποιητικών εικόνων.

KUKUBILTXO TALDEA (Ισπανία – Χώρα των Βάσκων): Η επαγγελματική θεατρική ομάδα κλείνει φέτος 35 χρόνια στη βάσκικη θεατρική σκηνή και παρουσιάζει το «Παράθυρο στον κόσμο» (LEIHOTIK MUNDURA) με πρωταγωνιστές δύο κόκκινα αστέρια, που δημιουργούν δύο νέους κλόουν, τον Πούπου και τον Λόρε. H ομάδα θα παρουσιάσει και μία δεύτερη παράσταση τις «Νεκρές Χήνες» ένα καρουζέλ σκηνών με κλόουν, ένα έργο για τις κρίσεις και τα όνειρα τριών ανθρώπων που έχουν εναποθέσει όλες τις ελπίδες τους στη δημιουργία μίας αγοράς.

Μαριάν Χαραλαμπίδου (Ελλάδα): Η παράσταση “Fidel & Lucy” είναι η ιστορία του Fidel ενός ποντικού που δεν βλέπει την ώρα να κοιμηθεί. Η Lucy, όμως, η ένοικος του επάνω ορόφου, έχει άλλη άποψη… Μία παράσταση κουκλοθεάτρου με προβολή animation.

Ελένη Βογιατζίδου (Ελλάδα): H παράσταση “Ice Dream” περιγράφει την προσπάθεια ενός παιδιού να αποκτήσει και να απολαύσει ένα παγωτό. Ένα έργο για την επιθυμία και τα εμπόδια.

Black Light Theater METRO (Πράγα): Χιούμορ, ποίηση και ειρωνεία από ένα θέατρο με απίστευτες δυνατότητες και για πολλά είδη (δράμα, χορό και κλασικό μπαλέτο), κατάλληλο για σινεμά και τηλεόραση.

Κουκλοθίασος Νίστα: Η «πιπίλα» είναι η ιστορία ενός παιδιού που θέλει να κάνει ό,τι και οι μεγάλοι. Παραμένει όμως παιδί και δεν μπορεί να αποχωριστεί τη μητέρα του και την πιπίλα του. Η παράσταση δεν έχει έναρθρο λόγο. Βασίζεται σε ήχους, φωνές και μουσική.

SANTA RODILLA (Περού- Ιταλία): Στην παράσταση Manologias (Χέρι με χέρι) οι κουκλοπαίκτες δημιουργούν με τα χέρια τους κούκλες με σώμα και ψυχή, οι οποίες διηγούνται ιστορίες χωρίς λόγια. Με ελάχιστα αντικείμενα, μπάλες του πινγκ πονγκ, μπαλόνια, λουλούδια και μικρά υφάσματα, οι καλλιτέχνες δείχνουν τον θησαυρό που κρύβεται μέσα σε άδεια χέρια.

Θέατρο Κούκλας «Τα φτερά του μύθου»: Η ιστορία «Όσο πιο γρήγορα» είναι βασισμένη στην κινηματογραφική ταινία «Τα παιδιά του Παραδείσου» του Ματζίντ Ματζιντί. Δύο αδελφάκια, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, βρίσκονται αντιμέτωπα με ένα πρόβλημα, όταν το αγόρι χάνει τα παπούτσια της αδερφής του.

The Train Theatre (Ιεροσόλυμα – Ισραήλ): Ένα ζευγάρι κλόουν/χορευτών θέτει σε κίνηση έναν θαυμαστό κόσμο κύβων στην παράσταση «The Cubes Circus».

Θέατρο Σκάλα: «Το μαγεμένο πράσινο» της Κυριακής Δοξαρά είναι μία οικολογική παράσταση που συνδυάζει τον ζωντανό θεατρικό ρόλο με επιτραπέζιες κούκλες, κούκλες κοστούμια, σκιές, δισδιάστατες μηχανικές κούκλες και ένα σκηνικό που ζωντανεύει και μεταλλάσσεται σε όλη τη διάρκεια του έργου.

Φύρδυν Μίγδην: Ένα παιδί από τον κόσμο των παραμυθιών ανακαλύπτει τον κόσμο των ανθρώπων μέσα από τη φαντασία του στο έργο «Φλοξ, το κουτί και τα σύννεφα».

Κουκλοθέατρο Ayusaya (Ελλάδα): Ο e-Λίας παίζοντας με τον υπολογιστή του συναντά τον Τρίχα, έναν άνθρωπο των σπηλαίων. Μαζί εξερευνούν την ψηφιακή τεχνολογία από τις απλές εφαρμογές λογισμικού έως τα έγκατα του hardware και τους ορίζοντες του internet στην παράσταση «Ένα μαμούθ στον υπολογιστή μου».

5η συνάντηση για το Κοινωνικό Θέατρο 

Την 1η Οκτωβρίου αρχίζει η 5η Συνάντηση για το Κοινωνικό Θέατρο που φέτος έχει κεντρικό θέμα «Στην απέναντι όχθη: απόδραση από τις εξαρτήσεις». Η φετινή Συνάντηση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση και για πρώτη φορά στο πλαίσιο της EUNIC Θεσσαλονίκης (Goethe Institut Thessaloniki, Institut Francaise de Thessalonique, British Council of Thessaloniki, Ισπανικός Σύνδεσμός ‘Garcia Lorca).

Έφηβοι από το Κιλκίς και συνομήλικοί τους από τη Γερμανία, θα ανεβάσουν ένα έργο με τη βοήθεια ξένων καταξιωμένων σκηνοθετών. Η παράσταση θα δοθεί στις 8 Οκτωβρίου, ημέρα έναρξης και της σχετικής διημερίδας που θα είναι ανοιχτή στο κοινό. Η ομάδα εμψυχωτών και επιστημόνων που θα συνεργαστούν με τους μαθητές είναι: Μάρθα Κατσαρίδου (Ελλάδα, Πα.Δι.Θ.Εκ), Koldo Vio (Ισπανία, Drama in Education), Georg Kistner (Γερμανία, Grips Theatre), Emmanuelle Lenne, Florence Dupont, Servant Briot (Γαλλία, Theatre du Fil), Hugo Kruz (Πορτογαλία, Espacio Pele), Pammenter David (Ηνωμένο Βασίλειο, επισκέπτης καθηγητής στο πανεπιστήμιο του Winshester).
Στη διημερίδα για το Κοινωνικό Θέατρο (8 και 9/10) εκπρόσωποι φορέων και ομάδων από τη Βόρεια Ελλάδα θα παρακολουθήσουν τις ομιλίες των ξένων προσκεκλημένων σκηνοθετών που θα αναφερθούν στο ρόλο του θεάτρου ως μέσου για την επίλυση κοινωνικών θεμάτων.

Σεμινάρια και εργαστήρια 

Καθ΄ όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ θα πραγματοποιούνται εκπαιδευτικά σεμινάρια και εργαστήρια για ηθοποιούς, εκπαιδευτικούς και γονείς, και masterclasses για κουκλοπαίκτες:

Master class για τους νέους κουκλοπαικτες (Δωρεάν):

Ο Στάθης Μαρκοπουλος πρόεδρος της UNIMA Ελλάς δίνει masterclass με θέμα «Η πολιτιστική αγορά για το κουκλοθέατρο στην Ελλάδα: Χώροι, αισθητικές, συνεργασίες και προοπτικές”
Η Concha de la Casa (διευθύντρια του International Puppet Festival of Bilbao) μιλά με θέμα «Η γυναίκα στο κόσμο του κουκλοθεάτρου».
Ο Ivan RAYKOV (International Puppet Festival of Sofia) παρουσιάζει το θέμα «Ιστορική αναδρομή έως το σήμερα του κουκλοθεάτρου στην Βουλγαρία».
01/10/2012 (10:00 – 12:30) από την Rene Baker (Μ. Βρετανία) με τίτλο «Πρακτικό μάθημα για τον χειρισμό της θεατρικής κούκλας ως απάντηση στα προβλήματα του κάθε καλλιτέχνη».

Master class ανοιχτά για το κοινό:

Ο Josu Kamara από τους «KUKUBILTXO Taldea»- Χώρα των Βάσκων) παρουσιάζει στον σύλλογο “Οι Αργοναύτες του Κιλκίς” τρόπους και τεχνικές εμψύχωσης στους δρόμους, τις πλατείες και τους πολιτιστικούς χώρους.

Με ελεύθερη είσοδο

Ο Renato Curci από την ομάδα «La Santa Rodilla» (Ιταλία – Περού) παρουσιάζει στον σύλλογο “Οι Αργοναύτες του Κιλκίς” τη διαδρομή από μία παράσταση στην κοινωνική παρέμβαση.

Ομάδα εργασίας για το “Εργαστήριο Ιδεων” συναντάται για την προετοιμασία της συμμέτοχης του Φεστιβάλ στους εορτασμούς για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση του Κιλκίς. Η συνάντηση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Ευρωμεσογειακό Δίκτυο “Αριάδνη” για το Λαϊκό Πολιτισμό και την Κληρονομία, στον οποίο το Φεστιβάλ του Κιλκίς είναι ιδρυτικό μέλος όπως και ο σύλλογος «Αργοναύτες του Κιλκίς». Οι καλεσμένοι είναι Antonio Damasco (διευθυντής του Ιταλικού Δικτύου για τον λαϊκό πολιτισμό), Ferran Morillas (διευθυντής του QADAR – Προβολή του Μεσογειακού Πολιτισμού και εκπρόσωπος του δήμου Βαρκελώνης), Achilleas Kentonis (πρόεδρος του ARTOS FOUNDATION στην Λευκωσία), Khalid Tamer (διευθυντής του Street Festival of Marakech και εκπρόσωπος του Δήμου Marakech)

Masterclass με την Damiet van Dalsum (Ολλανδία): Αφορά τους συμμετέχοντες στην 4η Συνάντηση Νέων Ελλήνων Κουκλοπαικτών. Το εργαστήριο έχει τίτλο «Η οικονομία της κίνησης» και η γνωστή κουκλοπαίκτρια, κατασκευάστρια και σκηνοθέτιδα θα διδάξει στους συμμετέχοντες πώς να δημιουργούν χαρακτήρες με υλικά και αντικείμενα.

Σεμινάριο με την Galia Levy – Grad (Ισραήλ): Το σεμινάριο με τίτλο «Το χαρτί ζωντανεύει» εισάγει σε τεχνικές κατασκευής με χαρτί, όπως τα οριγκάμι και οι τρισδιάστατες εικόνες (pop up).

Σεμινάριο με την Μάρθα Κατσαρίδου (Ελλάδα): Η δασκάλα και εμψυχώτρια θα πραγματοποιήσει σεμινάριο για εκπαιδευτικούς με θέμα «Θεατροπαιδαγωγική και φιλαναγνωσία: μία εναλλακτική προσέγγιση της μάθησης». Rene Baker (Ηνωμένο Βασίλειο): Το 12ωρο σεμινάριο «Η τέχνη του να κάνεις θέατρο με κούκλες και αντικείμενα» ασχολείται με το πώς και το γιατί να χρησιμοποιείς κούκλες, αντικείμενα και υλικά για να φτιάξεις ένα θέατρο εικόνας.

Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση: Το δημιουργικό δίωρο εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στα δημοτικά σχολεία του Κιλκίς και έχει τίτλο «Παίζοντας με τους μεγάλους ζωγράφους». Η εμψυχώτρια Μάρθα Κατσαρίδου θα οργανώσει ένα βιωματικό εργαστήριο που συνδυάζει την αφήγηση ιστοριών, τη γνωριμία με έργα τέχνης διακεκριμένων ζωγράφων και τεχνικές δραματοποίησης και κουκλοθεάτρου.
Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση: Δίωρο εργαστήριο για μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και με τίτλο «Εξ-ART-ήσεις» από τον Koldo Vio και το οποίο εντάσσεται στην ενότητα για το Κοινωνικό Θέατρο με θέμα «Στην απέναντι όχθη: απόδραση από τις εξαρτήσεις».

Η συμμετοχή στα εργαστήρια και masterclass είναι δωρεάν, εκτός από το σεμινάριο της Galia Levy – Grad και της Μάρθας Κατσαρίδου που έχουν συμμετοχή 10 ευρώ

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας Κιλκίς χρηματοδοτείται εξολοκλήρου από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ σε συνεργασία με το Δήμο Κιλκίς.

Έκθεση «Η τέχνη του θεάτρου με κούκλες και αντικείμενα στην Ελλάδα» 

Από τις 29 Σεπτεμβρίου έως τις 9 Οκτωβρίου στο φουαγιέ του Συνεδριακού Κέντρου του Δήμου Κιλκίς θα λειτουργεί έκθεση φωτογραφίας με ιστορικές αναφορές, πρακτικές πληροφορίες και θεατρικά αντικείμενα από τους ελληνικούς θιάσους που παρουσιάζονται. Πρόκειται για μία συνεργασία με το ελληνικό παράρτημα της UNΙΜΑ και τον πρόεδρό του, Στάθη Μαρκόπουλο. Ο στόχος της έκθεσης είναι να ενημερωθούν οι θεατές για το επίπεδο και τις δράσεις του θεάτρου με κούκλες και αντικείμενα στην Ελλάδα. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 29/9 στις 20:30 με μία διαδραστική ξενάγηση και εξήγηση του περιεχομένου και του στόχου της έκθεσης.

* Περισσότερες πληροφορίες για το 14ο Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας του Κιλκίς, το αναλυτικό πρόγραμμα, τα δελτία Τύπου και πλούσιο φωτογραφικό υλικό, το ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό σποτ μπορείτε να βρείτε στο site:http://www.kilkis-festival.gr/

Επικοινωνία – εγγραφές (8.00 – 14.30) Σοφία Κεσίδου: 23413 52158
Δάφνη Παπαδοπούλου: 23413 52159
Δέσποινα Κοσμίδου: 23413 52 160
Κέντρο Πληροφόρησης Νέων (14.30-20.30): 23410 23530
Για επισκέψεις σχολείων: Δάφνη Παπαδοπούλου: 23413 52159
Για συνεντεύξεις με τους καλλιτέχνες και προσκεκλημένους και διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με τους:
Χουάνχο Κορράλες, καλλιτεχνικό διευθυντή του Φεστιβάλ: 6977 635606
Όλγα Τσαντήλα, από τα Γραφείο Τύπου της διοργάνωσης: 6945 806 726

Εισιτήρια 4η Συνάντηση Νέων Ελλήνων Κουκλοπαικτών: Είσοδος ελεύθερη για το κοινό
Ομαδικό για σχολεία και συλλόγους: 1 ευρώ/άτομο
Παιδικό: 2 ευρώ
Ενήλικες: 5 ευρώ
Διαρκείας παιδικό (για τις απογευματινές παραστάσεις): 10 ευρώ
Διαρκείας ενηλίκων (για τις απογευματινές παραστάσεις): 30 ευρώ

Σχολιάστε