My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Έξι ενδιαφερόμενοι διάδοχοι Μπαλάσκα!

dimarxeio-kilkisΜαραθώνια συνάντηση των μελών της πλειοψηφούσας παράταξης του Δήμου Κιλκίς πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη, ωστόσο αυτό που προέκυψε δεν ήταν το όνομα κάποιου υποψηφίου δημάρχου που θα στηριχθεί αλλά …τα ονόματα των ενδιαφερομένων!

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, στη πολύωρη χθεσινοβραδινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με την παρουσία του Βαγγέλη Μπαλάσκα και του αναπληρωτή δημάρχου Περικλή Κολότσιου, έξι(!) στελέχη της παράταξης εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους να είναι υποψήφιοι δήμαρχοι στις εκλογές του ερχόμενου Μαίου. Κατ` αλφαβητική σειρά έχουμε και λέμε: Μιχάλης Αναστασιάδης, Κώστας Γιαννόπουλος, Κατερίνα Ζιούτα, Δημήτρης Κυριακίδης, Αντώνης Μανουσαρίδης και Κώστας Παπαδόπουλος.

Τι θα γίνει στη συνέχεια; Οι έξι θα πρέπει να καταθέσουν το ενδιαφέρον τους κι “επίσημα”, για ν` ακολουθήσει η επιλογή του “εκλεκτού”, πιθανώς με κάποια διαδικασία ψηφοφορίας. Μια επιλογή, που ενδεχομένως να γίνει μέσα στο ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Εφόσον, βέβαια, προχωρήσει τελικά η ιδέα να στηριχθεί κάποιος υποψήφιος δήμαρχος της παράταξης, στη θέση του κ. Μπαλάσκα, ο οποίος ως γνωστόν δήλωσε ότι δεν πρόκειται να κατέβει στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Σχολιάστε