My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Έντονη κινητικότητα Γιαννόπουλου

Πλήθος συναντήσεων και επαφών είχε ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς.

giannopoulos-ioannidisΈνα ευρύ φάσμα επαφών και συζητήσεων με διάφορους παράγοντες του τόπου μας, που εκπροσωπούν σημαντικούς τομείς της δημόσιας ζωής αλλά και εκδηλώσεων με κοινωνικό και πολιτικό περιεχόμενο, είχε το περασμένο τριήμερο ο υποψήφιος με τον συνδυασμό «Περιφέρεια Πρωταθλήτρια» του υποψήφιου περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας Γιάννη Ιωαννίδη, ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος.

Στο πλαίσιο αυτών των συναντήσεων, την Παρασκευή 4.4.14, μαζί με τον Γιάννη Ιωαννίδη, ο κ. Γιαννόπουλος επισκέφθηκε την ιερά μονή Οσίου Νικοδήμου του Πενταλόφου όπου είχαν συνάντηση με τον ηγούμενο γέροντα Χρυσόστομο.

kefalogiannis-giannopoulosΑμέσως μετά, ο κ. Γιαννόπουλος συνοδευόμενος από τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Αννα Χαρτοματσίδου και Τραϊανό Τρέγκα, επισκέφθηκε την αγορά της Γουμένισσας συνομιλώντας για τα ζητήματα που την απασχολούν με καταστηματάρχες της ιστορικής έδρας του δήμου Παιονίας.

Το Σάββατο 5.4.14 παρέστη σε ένα πολύ σημαντικό επιστημονικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό κέντρο Κιλκίς που είχε ως θέμα «Η προσφυγική εγκατάσταση στον νομό Κιλκίς», παρακολουθώντας μέρος των εργασιών του. Την ίδια ημέρα παρευρέθη και στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψηφίου δημάρχου Παιονίας Χρήστου Γκουντενούδη, στο πλαίσιο της παρουσίας του σε όλες τις ανάλογες περιπτώσεις, που αφορούν σε υποψηφίους δημάρχους προερχομένους από τον πολιτικό χώρο της ΝΔ.

giannopoulosΤο πρωί της Κυριακής 6.4.14 παρέστη στο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του Γρηγόρη Αυξεντίου, ήρωα και μάρτυρα του Κυπριακού λαού στον αγώνα για την ανεξαρτησία του από την βρεταννική κυριαρχία την δεκαετία του ’50, που σκοτώθηκε στις 3 Μαρτίου του 1957. Το μνημόσυνο τελέσθηκε στον Ακρίτα, καθώς στις αρχές της εν λόγω ο Αυξεντίου δεκαετίας υπηρέτησε εκεί ως έφεδρος αξιωματικός.

Αμέσως μετά ο κ. Γιαννόπουλος μετέβη στο εργατοϋπαλληλικό κέντρο Κιλκίς και συμμετέσχε στην πολιτική περιεχομένου εκδήλωση, που διοργάνωσε με αφορμή τις επικείμενες ευρωεκλογές η νομαρχιακή διοικούσα επιτροπή Κιλκίς της ΝΔ, και η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία του επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα του κόμματος της ΝΔ βουλευτή Ρεθύμνης, πρώην υπουργού και γραμματέα της πολιτικής επιτροπής του κόμματος Μανόλη Κεφαλογιάννη.

giannopoulos-kefalogiannis1Όπως τόνισε στον χαιρετισμό του, τέτοιου είδους πολιτικές εκδηλώσεις παρουσία κορυφαίων κομματικών και πολιτικών στελεχών, όπως του κ. Κεφαλογιάννη στον νομό μας «συμβάλλουν στο να γίνουν ευκολότερα και καλύτερα αντιληπτά σε κεντρικό επίπεδο τα προβλήματα και τα θέματα που αφορούν περιφερειακές περιοχές όπως του νομού μας».

Δελτίο τύπου από Κ. Γιαννόπουλο

Σχολιάστε