My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Έκλεισε το βόλεϊ του Αίαντα Κιλκίς

voley=aiasΤην Παρασκευή 17/6/2016 σε ένα πανέμορφο δροσερό περιβάλλον έκλεισε τη σεζόν το τμήμα Πετοσφαίρισης του Αίαντα. Το κτήμα των Ευχών πλημμύρισε με μικρές και μεγάλες αθλήτριες της ομάδας οι οποίες  μοιράστηκαν οι μικρότερες στα αυτοσχέδια γήπεδα  Μίνι Βόλεϊ που στήθηκαν για την περίσταση αλλά και  οι μεγαλύτερες στο γήπεδο με άμμο που υπάρχει στο χώρο.

Όμορφα προσωπάκια έγιναν ομορφότερα με την τέχνη της Ζωγραφικής Προσώπου  της Γεωργίας Κεμεντστσίδου και στο τέλος της γιορτής απονεμήθηκαν στις αθλήτριες αναμνηστικά διπλώματα (προσφορά του χορηγού μας κ.ΆρηΤζόβα και της επιχείρησης ΤΖΟVAS) και το κίτρινο βραχιολάκι, σήμα κατατεθέν της ομάδας μας (προσφορά του χορηγού μας κ.Αλέξανδρου Παυλίδη και της επιχείρησης ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ-ΚΙΛΚΙΣ).

Ευχαριστούμε τους γονείς και τις αθλήτριες που μας τίμησαν με την παρουσία τους και τους χορηγούς μας που είναι σε ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ δίπλα μας.

Ευχαριστούμε επίσης  την επιχείρηση Κτήμα των Ευχών  και προσωπικά τον κ. Βασιλειάδη Παναγιώτη για τη διάθεση του χώρου, την άψογη εξυπηρέτηση και το παγωτό κέρασμα σε όλες τις αθλήτριες!! Να ανακοινώσουμε εδώ επίσημα ότι είναι νέος χορηγός της ομάδας μας!

Οι θερινές μας δραστηριότητες φυσικά συνεχίζονται είτε με συμμετοχή σε Μίνι Βόλεϊ και φιλικούς αγώνες είτε με συμμετοχή σε δρώμενα στην πόλη μας.

Δελτίο τύπου από ΑΙΑΝΤΑ

Σχολιάστε