My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

“Άφαντες οι αγροτικές υποδομές”

Όπως τονίζει η Ειρήνη Αγαθοπούλου, «ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι ήταν εν ολίγοις η απάντηση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων” στην ερώτηση που κατέθεσε η βουλεύτρια Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, σχετικά με την πρόοδο και το χρονοδιάγραμμα των έργων αγροτικών υποδομών στου δήμους Κιλκίς και Παιονίας.

Στην απάντηση του Υπουργείου τονίζεται ότι στο «..υπό διαμόρφωση Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης Αγροπεριβαλλοντικών Υποδομών (ΕΣΑΑΥ) διερευνάται η ωριμότητα των αναφερόμενων στην ανωτέρω ερώτηση μελετών, ώστε να γίνουν οι κατάλληλες ενέργειες ωρίμανσής τους».

Επίσης, το Υπουργείο ξεκαθαρίζει ότι ούτε μελέτες υπάρχουν για τα έργα, ούτε οι αποφάσεις για την υλοποίηση των συγκεκριμένων έργων έχουν ληφθεί, υπογραμμίζει η κ. Αγαθοπούλου, προσθέτωντας τα εξής:.

“Τα παραπάνω, καταδεικνύουν τον εμπαιγμό του τότε Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Σκρέκα και της κυβέρνησης της ΝΔ στους πολίτες του Κιλκίς και της Παιονίας και τη καλλιέργεια προσδοκιών στους επαγγελματίες του πρωτογενή τομέα χωρίς να υπάρχει η παραμικρή ένδειξη για την υλοποίηση όλων όσων τους υποσχέθηκε κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στο Κιλκίς.

Ενώ έχει ανοίξει η συζήτηση για την αξιοποίηση του Ταμείου Ανάκαμψης και τα έργα υποδομών για την πράσινη και βιώσιμη ανάπτυξη θα είναι στο επίκεντρο, με ευθύνη της κυβέρνησης της ΝΔ, το Κιλκίς ετοιμάζεται να κατέβει από το τρένο της ανάπτυξης πριν καν ξεκινήσει”.

Σχολιάστε