My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Άτυχοι οι αθλητές του Αίαντα

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα βάδην Ανδρών – Γυναικών και Νέων φιλοξενήθηκε κι εφέτος στα Μέγαρα την Κυριακή 23/3 με πολύ μεγάλη συμμετοχή και με την παρουσία των καλύτερων ελλήνων αθλητών.

aias-kilkisΤον Κιλκισιώτικο αθλητισμό εκπροσώπησε ο σύλλογος του Α.Σ. ΑΙΑΣ με έναν αθλητή και μία αθλήτρια στα 20000μ. βάδην ενώ στην αποστολή βρισκόταν ο προπονητής τους, Φίλιππος Μισαηλίδης και ο επίσης προπονητής του συλλόγου, Χάρης Μηναρετζής. Ο Βασίλης Χρυσικός έχοντας συμπληρώσει δεκατρία χιλιόμετρα στην διαδρομή αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στον δικέφαλο μηριαίο κι αν και προσπάθησε να συνεχίσει τον αγώνα αυτό δεν κατέστη δυνατό καθώς ο πόνος ήταν έντονος και υπήρξε φόβος και για κάποια θλάση.

Ο πρωταθλητής του Αίαντα στρέφει τώρα την προσοχή του στα 50000μ .βάδην όπου τον Νοέμβριο θα στοχεύσει σε μία μεγάλη διάκριση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Το ίδιο άτυχη φάνηκε και η βαδίστρια του συλλόγου, Σοφία Σαββίδου, η οποία αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού τις τελευταίες εβδομάδες ωστόσο ανταποκρίθηκε καλά στον αγώνα ώσπου στο δωδέκατο χιλιόμετρο εγκατέλειψε λόγω στομαχικών διαταραχών. Αξίζει να σημειωθεί ότι στους αγώνες έγιναν ακόμη 6 εγκαταλήψεις από αθλητές.

Με αυτόν τον τρόπο διακόπηκε το «σερί επιτυχιών» που είχε ο σύλλογος μέχρι τώρα σε όλα τα πανελλήνια πρωταθλήματα που πραγματοποιήθηκαν και στα οποία είχε συμμετοχές με διακρίσεις. Φυσικά σε αγωνίσματα τέτοιων αποστάσεων μπορούν να συμβούν πολλά «απρόοπτα» κι ως εκ τούτου ο ΑΙΑΣ θα προσπαθήσει να συνεχίσει την φετινή του επιτυχημένη πορεία στους επόμενους αγώνες.

Σχολιάστε