My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Άτλας: Ήττα για κορίτσια, νίκη για μικρούς

Η νεανική ομάδα των παγκορασίδων έχασε μέσα στο Λιτόχωρο από τις έμπειρες και μεγαλύτερες σε ηλικία παίκτριες του Πάνθεον Λιτοχώρου με 3-0 σετ (7-25, 12-25, 11-25).

Ήταν ένα εφιαλτικό παιχνίδι για τις αθλήτριες καθότι τραυματίσθηκε  η πασαδόρος της ομάδας με αποτέλεσμα οι μικρές σε ηλικία παίκτριες μας να αποσυντονιστούν να πέσουν ψυχολογικά και να χάσουν τον αγώνα κάτω από συνοπτικές διαδικασίες.

Ο προβληματισμός μεγάλος για τον προπονητή της ομάδας καθότι και η βασική πασαδόρος είναι υπό ανάρρωση που θα λείψει τουλάχιστον άλλες τρεις εβδομάδες.

Η σύνθεση της ομάδος

Παπαδοπούλου Ειρήνη, Χονδροματίδου Στεφανία, Παπαδοπούλου Ευγενία, Φούρα Κων/να, Σακαρέλη Μαρίνα, Αμοιρίδου Ελεάνα, Κέλνερ Νέλλη, Κυπρίτη Ειρήνη.

 Coach: Σταύρος Χατζηγεωργιάδης

  • Παιδικό Πρωτάθλημα ΕΣΠΕΜ

 Οι παίδες του Άτλαντος Κιλκίς νίκησαν την Κυριακή που μας πέρασε τον Αίολο Κατερίνης με 3-0 σετ (25-14, 25-20, 25-15)

Ένα παιχνίδι που τελικά έγινε εύκολο, καθότι η ομάδα του Άτλαντα έπαιξε έξυπνα, έκανε λίγα λάθη και οι κεντρικοί παίκτες του ήταν πολύ καλοί στα επιθετικά και αμυντικά τους καθήκοντα χωρίς φυσικά να στερήσουν και οι υπόλοιποι παίκτες. Γεγονός είναι (διαφαίνεται άλλωστε) πως και η παιδική ομάδα αποκτά χαρακτήρα, αντιμετωπίζει στα ίσα όλες τις ομάδες, έχει συνοχή, παίζει με τακτική πάντα με τις οδηγίες του προπονητή τους Γιώργο Χειρούλη.και σε 5 αγώνες βρίσκεται στην δεύτερη θέση με 10 πόντους έναντι 15 του πρωτοπόρου Αριστοτέλη Σκύδρας.

Στον συγκεκριμένο αγώνα έκαναν την παρθενική τους εμφάνιση με την φανέλα του Άτλαντα Κιλκίς και τρεις νέοι παίκτες (παμπαίδες), ο Καρέλης Γιώργος, Εμμανουηλίδης Λεωνίδας και Ασημακίδης Δημήτριος, οι οποίοι και θα είναι του χρόνου ο βασικός κορμός του τμήματος των παμπαίδων.

Η ομάδα του Αίολου Κατερίνης έδειξε πολύ καλά στοιχεία τεχνικής, προσπάθησε στο 2ο σετ αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει και να διεκδικήσει την νίκη καθότι είναι μία νεανική ομάδα που του χρόνου όπως δείχνουν τα γεγονότα θα παίξει διεκδικητικό ρόλο στην κατηγορία αυτή των παίδων..

Η σύνθεση της ομάδος

Καπούλας Κων/νος, Πελτιάν Κυριάκος, Κουρομπήλιας Ιωάννης, Ιακωβίδης Κυριάκος, Ουστάς Αναστάσιος, Παπαδόπουλος Ραφαήλ, Τρόπιος Ανέστης (Libero), Καρέλης Γιώργος, Εμμανουηλίδης Λεωνίδας και Ασημακίδης Δημήτριος.

Coach: Χειρούλης Γεώργιος

Επόμενος αγώνας για τους παίδες: Κυριακή 28 Ιανουαρίου  στο ΔΑΚ ΚΙΛΚΙΣ ώρα 14:00 με τον Αρχέλαο Κατερίνης.

Δείτε αγώνες του Συλλόγου μας στο YouTube στην διεύθυνση: atlasvolley
https://www.youtube.com/channel/UCRX-iDf9sQtapr7NP-I7FJQ

 

 

Σχολιάστε