My Twitter Feed

16 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

“Ζητούμενο το αυτοτελές τμήμα” -

Τρίτη, 9 Απριλίου, 2024

Άρης Παντελεήμονα κατά ΕΠΣΚ

Απ` τον Άρη Παντελεήμονα εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

“Η Ε.Π.Σ. Κιλκίς αγνοώντας τις αντίθετες γνώμες των δυο ομάδων όρισε τον αναβληθέντα αγώνα Ηρακλή Φύσκας – Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα για την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου στις 15:00.

Η Ε.Π.Σ. Κιλκίς δεν έκανε δεκτό το αίτημα των δυο ομάδων να οριστεί η αναμέτρηση την πρώτη «κενή» Κυριακή του πρωταθλήματος παίρνοντας την ευθύνη ενός «αγώνα παρωδία» με αμφίβολο αριθμό ποδοσφαιριστών ακόμα και για την διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα εκφράζει την αντίθεσή του να ορίζονται παιχνίδια μεσοβδόμαδα. Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αποτελείται από ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές οι οποίοι μοχθούν να τα φέρουν πέρα και η συμμετοχή τους στις ομάδες είναι αποκλειστικά για χόμπι.

Είναι αδύνατον να μπαίνουμε στην διαδικασία συγκρότησης της ομάδας τις καθημερινές από την στιγμή που η μόνη πηγή εσόδων των ποδοσφαιριστών είναι η προσωπική τους εργασία με την παρουσία τους να κρίνεται ιδιαίτερα δύσκολη την ώρα των αγώνων (15.00).

Δυσκολευόμαστε αφάνταστα να ζητήσουμε από τους παίκτες να παίρνουν άδειες είτε από τα μαθήματα τους αν είναι μαθητές είτε από τις δουλειές τους.”

Σχολιάστε