My Twitter Feed

18 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Άνετη επικράτηση του Άλεξ Αλέρου

Στο περιφερειακό πρωτάθλημα Ανωμάλου δρόμου. Χάλκινο μετάλλιο για Στ. Παρασκευά στα 4 χιλ.

Με διοργανωτή την ΕΑΣ -ΣΕΓΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ εγινε με απόλυτη επιτυχία την Κυριακή το πρωί στον Πλατανότοπο Γιαννιτσών το περιφερειακό πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου όλων των κατηγοριών της.

Στους αγώνες συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες σωματείων από όλη την Μακεδονία και παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες με τσουχτερό κρύο και υγρασία ο συναγωνισμός ήταν έντονος γεγονός που βοήθησε να γίνουν εξαιρετικές κούρσες σε όλες της κατηγορίες του προγράμματος.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ο δεκαοκτάχρονος πρωταθλητής του Αλέξανδρου Κιλκίς Αλέξανδρος Αλέρου δεν είχε κανένα πρόβλημα να πάρει μια άνετη νίκη στα 6000 μ της κοινής κούρσας των κατηγοριών Εφήβων –Νέων Ανδρών και Ανδρών και να δείξει πως βρίσκει τον αγωνιστικό ρυθμό που χρειάζεται για τους μεγάλους αγώνες που ακολουθούν.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και στα 4000 μ της κοινής κούρσας των Κορασίδων και νεανίδων η δεκαπεντάχρονη πρωταθλήτρια του Αλέξανδρου Στέλλα Παρασκευά , που κατέκτησε την 3η θέση σε μια κούρσα που είχε πολύ υψηλό επίπεδο και κρίθηκε στα τελευταία 400 μ. Η αθλήτρια του Κώστα Μηναρετζή προετοιμάζεται και αυτή για τη συμμετοχή της στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα , όπου και θα αγωνιστεί στα 4000 μ των Κορασίδων.

Στους ίδιους αγώνες η Σοφία Ιωαννίδου συνέτριψε την ατομική της επίδοση και κατέλαβε την 4η θέση στα 6000μ της κατηγορίας Γυναικών, ενώ η Άννα Αλέρου τερμάτισε στην 14η θέση στα 2000μ της κατηγορίας Παγκορασίδων και η Στέλλα Μαργαριτίδου 19η στα 3000μ της κατηγορίας Κορασίδων.

Επόμενος προγραμματισμένος αγώνας για τους αθλητές του στίβου της ομάδας μας την προσεχή Κυριακή 26 Ιανουαρίου, στο περιφερειακό πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης.

Σχολιάστε