My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

“Άμεσα ΜΕΘ και προσλήψεις”

Η λειτουργία ΜΕΘ και η άμεση πρόσληψη του απαιτούμενου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού κρίνεται επιβεβλημένη στο Κιλκίς, ενώ παράλληλα απαιτείται ενίσχυση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας με προσωπικό, υποδομές και εξοπλισμό και ταυτόχρονη λήψη ουσιαστικών μέτρων επιτήρησης των επιδημιολογικών δεδομένων και ιχνηλάτησης των κρουσμάτων.

Αυτό υπογραμμίζει ο Σύλλογος Εργαζόμενων ΟΤΑ Κιλκίς – Παιονίας σε ανακοίνωσή του με την οποία τάσσεται “ξεκάθαρα υπέρ του μαζικού εμβολιασμού των εργαζομένων, ως ελάχιστη προϋπόθεση αντιμετώπισης της πανδημίας” αλλά και κατά της υποχρεωτικότητας.

Στην ανακοίνωση του ΔΣ του Συλλόγου αναφέρονται και τα εξής:

“Ο εμβολιασμός είναι πολύ μεγάλη επιστημονική και κοινωνική κατάκτηση και όχι πεδίο προνομίων ή ποινικοποίησης. Για αυτό το λόγο απορρίπτουμε τις αναστολές εργασίας προσωπικού και τη στοχοποίηση που επέβαλλε η κυβέρνηση στους υγειονομικούς και τους συναδέλφους μας στις κοινωνικές δομές, που δεν εμβολιάστηκαν μέχρι σήμερα.

Οι παλινωδίες και τα αντιφατικά μηνύματα, που στέλνει πολλές φορές η κυβέρνηση προς τους πολίτες, αποτελούν την κύρια αιτία καθυστέρησης των εμβολιασμών, του φόβου και της διστακτικότητας που κυριαρχεί σε μερίδα των συναδέλφων μας και των συμπολιτών μας. Δεν μπορεί ξαφνικά αυτοί που δίνουν τη μάχη κατά του κορωνοϊού, δουλεύοντας σε συνθήκες επικίνδυνες και αυξημένης εντατικοποίησης σε πολλές περιπτώσεις, ξαφνικά να μετατρέπονται σε αποδιοπομπαίους τράγους και εξιλαστήρια θύματα.

Η αντιμετώπιση της πανδημίας απαιτεί σοβαρή, σταθερή και υπεύθυνη στάση από την Πολιτεία, προκειμένου να προσέλθουν όλοι οι πολίτες να εμβολιαστούν και να εμπεδώσουν καλύτερα την ατομική τους ευθύνη στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Η υποχρεωτικότητα διχάζει και στοχοποιεί τους υπαλλήλους και τους διαχωρίζει σε δυο κατηγορίες, εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι, βάζοντας τον ένα απέναντι στον άλλο. Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανένας και δεν μπορεί να αποκλειστεί κανένας.

Είμαστε υπέρ των εμβολιασμών αλλά κατά της υποχρεωτικότητας που καταπάτα τα δημοκρατικά μας δικαιώματα και τα προσωπικά μας δεδομένα .

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΕΜΕ:

— Ναι στον μαζικό εμβολιασμό.

— Ναι στη στήριξη του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

— Όχι στις απολύσεις και στις ποινές.”

Σχολιάστε