My Twitter Feed

18 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Άθλος Κιλκίς: Εκπαίδευση μέσω facebook

Από το ΚΔΑΠ “Άθλος” Κιλκίς εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

“Από τις 13 Απριλίου, στη σελίδα μας στο facebook, αναρτούμε καθημερινά πλούσιο  εκπαιδευτικό υλικό για τους μικρούς μας μαθητές και όχι μόνο.  Έτσι, στη σελίδα “ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ Κιλκις’’, για την εβδομάδα που μας πέρασε, θα βρείτε νέα βίντεο από όλες σχεδόν τις δραστηριότητές μας. 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε βιντεάκια εκπαιδευτικών κουίζ με χρήσιμες και διασκεδαστικές ερωτοαπαντήσεις, θεατρικά παιχνίδια από τη θεωρία στην πράξη και θεατρικά παιχνίδια αντιβαρεμάρας. 

Στο πλαίσιο των μαθημάτων χορού και γυμναστικής όλη την εβδομάδα είχατε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε,  μαθήματα Joga για μικρά παιδιά, ασκήσεις ενδυνάμωσης κοιλιακών μυών, ασκήσεις ενδυνάμωσης μέσης και ράχης, ασκήσεις ενδυνάμωσης κορμού, ασκήσεις απώλειας βάρους, χορογραφίες Loquita, και pop, confidence, χορογραφία με ανατολίτικα στοιχεία,  διατάσεις και ασκήσεις για μεγαλύτερη ευλυγισία, χορογραφία italian pop, aerobic, χορογραφία Josephine και άλλα.

Στο μάθημα πλεξίματος, βίντεο  κατασκευής  πλεκτής παιδικής τσάντας χιαστή, στο μάθημα εικαστικών – κατασκευών μάθαμε πώς θα κατασκευάσουμε μολυβοθήκες από τενεκεδένια κουτάκια, τρισδιάστατες παπαρούνες και άλλα, στο μάθημα μαγειρικής για τις  ρωσικές γλυκοπιτούλες με μια υπέροχη συνταγή εκτελεσμένη με πολύ εύκολο τρόπο, συνταγές για πεντανόστιμο γλυκό pretzel και πανεύκολο cheesecake.

Στο μάθημα υπολογιστών – πληροφορικής, μπορείτε να παρακολουθήσετε μικροί και μεγάλοι, μαθήματα προγραμματισμού με τις μαγικές λέξεις  ‘’διαδικασίες΄΄ και ΄΄επαναλήψεις ΄΄ στην πρώτη γραμμή. 

Ευχηθήκαμε με το δικό μας εκπαιδευτικό τρόπο για την γιορτή της μητέρας  και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την Δευτέρα  18 Μαϊου.  

Σας περιμένουμε κάθε βδομάδα  στη σελίδα ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ Κιλκίς για να περάσετε ευχάριστα  και δημιουργικά με την πιο όμορφη παρέα.  Και μην ξεχνάτε το  on line ραντεβού μας ζωντανά, κάθε Κυριακή στις 6 μμ,  με πολύ κέφι και χορό.

Για τους μικρούς μας φίλους οι εκπλήξεις και τα δώρα συνεχίζονται..”

Σχολιάστε