My Twitter Feed

24 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Άδικα χύθηκε αδελφικό αίμα”

Ποτέ ξανά αδελφοκτόνο αιματοκύλισμα, λέει ο πρώην βουλευτής και υφυπουργός Κώστας Κιλτίδης, σε δήλωσή του με αφορμή την επέτειο της “μάχης του Κιλκίς” της 4ης Νοεμβρίου 1944.

Τονίζοντας ότι η πίστη του στον Ελληνισμό και η παιδεία του “θεράπευσαν ένστικτα και αρνητικά συναισθήματα αρχέγονου μίσους”, ο κ. Κιλτίδης αναφέρει στη δήλωσή του τα εξής:

“Κάθε πρώτη Κυριακή του Νοεμβρίου τιμάται στον λόφο του Κιλκίς η μεγαλύτερη ανθρωποθυσία από υπάρξεως νεοελληνικού κράτους.

Τραγική συγκυρία σημάδεψε την ζωή μου και από παιδί τιμώ αυτούς που με γέννησαν. Η πίστις μου όμως στον Ελληνισμό και η παιδεία μου, θεράπευσαν ένστικτα και αρνητικά συναισθήματα αρχέγονου μίσους.

Νοιώθω σήμερα την ανάγκη , λόγω σύγχρονων καταστάσεων , να θυμίσω ότι ενώ από το 1945 τον Φεβρουάριο η συμφωνία της Γιάλτας (θέρετρο της Κριμαίας) έδινε την επιρροή της χώρας μας στην Μ. Βρετανία , κάποιοι αιματοκύλησαν τον λαό μας επί 5 χρόνια. Γιαυτό και οι θυσιασθέντες υπήρξαν αδικοχαμένοι εκ προοιμίου. Σε μια κόλλα χαρτί γράφτηκε η συμφωνία και άδικα αδελφικό αίμα χύθηκε στο Κιλκίς.

Οι υδροφόρες του Δήμου Θεσσαλονίκης, στις 6 Νοεμβρίου ξέπλυναν τους δρόμους της πόλεως Κιλκίς. Γιατί;, Γιατί;,Γιατί; Είναι δίδαγμα σκληρό. Πάντα προσοχή, μη κατά τα πιστεύω μας προδώσουμε Πατρίδα και Λαό.. Να έχουμε την θεμελιώδη γνώση, ότι οι συμφωνίες γράφονται σε χαρτί και οι θυσίες ακυρώνουν απάνθρωπα ζωές στο βάθος του χρόνου. Για ότι και σήμερα διαδραματίζεται …… Ποτέ ξανά !!!!!”

Σχολιάστε