My Twitter Feed

17 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

“Ζητούμενο το αυτοτελές τμήμα” -

Τρίτη, 9 Απριλίου, 2024

Άγρια Δύση με καπέλο!

Όπως παραδέχεται και ο Δήμος Κιλκίς, στη θεατρική παράσταση ”Άγρια Δύση” που δόθηκε προχθές Πέμπτη στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς, υπήρχαν εισιτήρια των 16 ευρώ αντί για 13 ευρώ όπως είχε συμφωνηθεί με τον δήμο.

Το “καπέλο” στη τιμή έφερε διαμαρτυρίες πολιτών του Κιλκίς, με αποτέλεσμα να εκδώσει ανακοίνωση ο δήμος, κάνοντας λόγο για “αθέτηση της συμφωνίας” και δηλώνοντας ότι “επιφυλάσσεται να προχωρήσει στις δέουσες ενέργειες προς τη συμβαλλόμενη εταιρία”.

Η ανακοίνωση:

Με αφορμή μεμονωμένες διαμαρτυρίες πολιτών για πώληση ορισμένων εισιτηρίων, στην τιμή των 16ευρώ αντί της αρχικής των 13 ευρώ στη χθεσινή  η Αντιδημαρχία Πολιτισμού διευκρινίζει ότι:

– Για τους σκοπούς της θεατρικής παράστασης υπογράφηκε μεταξύ Αντιδημαρχίας και διοργανωτή (Create4 Art) ιδιωτικό συμφωνητικό βάσει του οποίου προβλέπεται ότι ο δεύτερος συμβαλλόμενος φέρει αποκλειστικά την ευθύνη έκδοσης και θεώρησης εισιτηρίων στην τιμή των 13ευρώ ως γενική είσοδο.

– Η συμβαλλόμενη εταιρία καταβάλλει στο Δήμο Κιλκίς το ποσό των 350 ευρώ ως αποζημίωση για τη χρήση των χώρων του θεάτρου, τις δαπάνες καθαριότητας, ρεύματος και της συντήρησής του.

Από τα παραπάνω καθίσταται σαφές ότι ο Δήμος Κιλκίς ουδεμία σχέση έχει με την έκδοση εισιτηρίων πολύ περισσότερο δε με τη φερόμενη όπως καταγγέλεται από ορισμένους συμπολίτες μας αύξηση του εισιτηρίου κατά 3 ευρώ.

Ο Δήμος Κιλκίς εκφράζει τη λύπη του για την αθέτηση της συμφωνίας ως προς την έκδοση των εισιτηρίων και επιφυλάσσεται να προχωρήσει στις δέουσες ενέργειες προς τη συμβαλλόμενη εταιρία.”

Σχολιάστε